085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Zoetermeer

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Zoetermeer

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Zoetermeer

Er is niks vervelender dan dat u bezig bent in het huishouden en uw machine niet meer blijkt te werken. Gelukkig hoeft u niet in paniek te raken, want wij bieden de beste vaatwasser reparatie Zoetermeer en wasmachine reparatie Zoetermeer. Ons bedrijf kan u een professioneele witgoed monteur bieden die u overal bij kan helpen.

Binnen ons bedrijf is de klant koning en daarom zullen wij altijd direct voor u klaarstaan!

Wasmachine reparatie Zoetermeer

Het kan in ieder huishouden voorkomen helaas; de wasmachine stopt er plotseling mee. U weet zelf niet wat er aan de hand is, maar daarvoor kunt u het beste een goede witgoed monteur voor de wasmachine reparatie aan het werk zetten! Wij kunnen al het witgoed voor u repareren en het hoeft echt niet altijd veel geld te kosten. Misschien hoeft er maar een klein onderdeel vervangen te worden. Tevens zal onze witgoed monteur de beste tips aan u geve, waardoor de machine nog jarenlang gebruikt kan worden.

U kunt op alle werkdagen bij ons terecht voor de beste wasmachine reparatie.

Wasmachine reparatie Zoetermeer | Snelle service

Vaatwasser reparatie Zoetermeer

Wij kunnen u de beste vaatwasser reparatie bieden, die u zich maar kunt wensen. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u niet al te lang zonder uw vaatwasser kunt. U hoeft niet direct een nieuwe vaatwasser aan te schaffen!

Een vaatwasser is niet direct afgeschreven als hij niet meer werkt.

Witgoed reparatie in Zoetermeer, Geen voorrijkosten

Naast het repareren van wasmachines en vaatwassers, hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden. Wij vinden het erg jammer dat veel mensen niet op de hoogte zijn van de mogelijkheid van witgoed reparatie. Het kan u enorm veel geld schelen ten aanzien van de aanschaf van nieuwe apparatuur. Als het namelijk maar een klein onderdeel is dat vervangen moet worden, is het verschil natuurlijk veel te groot. Wij kunnen alle onderdelen leveren van de bekendste merken in het witgoed, hierbij kunt u denken aan:

  • Siemens
  • Miele
  • Bosch
  • Indesit
  • Wirlpool
  • AEG

De beste specialist in het repareren van witgoed in Zoetermeer!

Witgoed reparatie Zoetermeer nodig? Snelle service [Bel direct]

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Zoetermeer nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Alle merken witgoed kunnen wij repareren

Naast de meest bekende merken, kunnen wij natuurlijk ook uw witgoed repareren van een onbekend merk. Wel kan het hierbij zo zijn dat wij niet direct aan de juiste onderdelen kunnen komen, wat de reparatie mogelijk vertraagt. We zullen tijdens de reparatie ons best voor u doen en eerlijk zijn. U zult niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan. Alles gebeurt in overleg met onze klanten, waardoor u weet waar u aan toe bent.

Wij streven als bedrijf naar de beste kwaliteit en duurzaamheid. Klanten staan daarom bij ons op de eerste plaats, waardoor wij u zo snel mogelijk van dienst zullen zijn. Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor bijvoorbeeld een vaatwasser reparatie en wie weet staan we morgen al bij u op de stoep!

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij hebben een all-in prijs van €69,- . Dit is inclusief voorrijden, volledige diagnose, 15 minuten reparatietijd en exclusief eventuele onderdelen. Heeft de monteur meer reparatietijd nodig? Dan betaalt u na uw goedkeuring per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Om te achterhalen wat er precies mankeert aan uw witgoed apparaat moet de monteur een volledige diagnose uitvoeren. Als de monteur het direct kan repareren dan zal hij dit ook doen, maar soms moet de monteur een onderdeel bestellen. Wanneer het onderdeel dan binnen is, zal er een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Wij geven 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar garantie op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, bij ons kunt u Pinnen of contant betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Via het aanvraagformulier op de website kunt u een afspraak aanvragen. U wordt dan teruggebeld om een afspraak in te plannen. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button