085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Zaandam

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Zaandam

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Zaandam

Niets is vervelender dan een koelkast, een wasmachine of een vaatwasser die het niet meer doet. U maakt immers vrijwel iedere dag gebruik van deze apparaten. Voordat u overweegt een nieuwe te gaan kopen, is het wellicht een goed idee om eens te denken aan een reparatie door witgoed reparatie Zaandam. Een reparatie is namelijk zeer goed uit te voeren en hoeft helemaal niet duur uit te vallen.

Wij staan bekend om onze snelle en betrouwbare service. Zo heeft u in een mum van tijd weer een witgoedapparaat dat het uitstekend doet en waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Waarom witgoed reparatie Zaandam?

Bij witgoed reparatie Zaandam krijgt u altijd garantie op een reparatie. Mocht uw witgoed apparaat toch weer dezelfde klacht houden, komen wij terug om het alsnog in orde te maken. Wij streven namelijk naar honderd procent klanttevredenheid. Onze vakkundige en gekwalificeerde monteurs zijn bekend met alle bekende en onbekende merken op het gebied van witgoedapparatuur. Of het nu gaat om een koelkast, een wasmachine, een magnetron of een wasdroger.

Witgoed reparatie Zaandam kan ieder elektrisch huishoudelijk apparaat maken. In onze servicewagens hebben we de meeste onderdelen op voorraad. Zo kunnen we een defect onderdeel ogenblikkelijk vervangen, zodat u er niet een paar dagen, of langer, op hoeft wachten.

Witgoed reparatie Zaandam | 1 Jaar garantie, Geen voorrijkosten

Hoe werkt witgoedreparatie Zaandam?

Stel uw wasmachine begeeft het. U belt of mailt direct met witgoed reparatie Zaandam en legt de klacht voor aan onze monteur. Het is belangrijk dat u de aard van de klacht goed omschrijft. Zo kunnen onze monteurs alvast een goede inschatting maken.

Daarna gaat het als volgt verder:

  • Onze monteur maakt met u een afspraak op zeer korte termijn (soms kan het op de dag zelf nog).
  • De monteur komt langs om de klacht aan het defecte apparaat te onderzoeken.
  • De monteur stelt vast wat de klacht is en hoe hij denkt deze het beste te kunnen repareren.
  • De monteur doet u een prijsopgave van de kosten van een reparatie.
  • U beslist nu zelf of u de reparatie uit laat voeren door witgoed reparatie Zaandam.
  • Als u de reparatie uit laat voeren, zal onze monteur direct het probleem verhelpen.
  • Als u de reparatie niet uit laat voeren, betaalt u alleen de onderzoekskosten en vertrekt de monteur weer.
Witgoed reparatie Zaandam | 1 Jaar garantie, Geen voorrijkosten

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Zaandam nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Welke apparaten repareert witgoed reparatie Zaandam?

Of het nu om een oven, een wasmachine, een koelkast of een wasdroger gaat. Witgoed reparatie Zaandam repareert alle apparaten die onder witgoed vallen. U moet hierbij denken aan alle elektrische huishoudelijke apparatuur, bijvoorbeeld: wasmachines, koelkasten, vriezers, wasdrogers, vaatwassers en magnetrons. Onze deskundige monteurs zijn ervaren in het repareren van alle merken. Het zou immers een beetje vreemd zijn als u voor ieder merk een andere monteur moet bellen. Woont u in Zaandam of daar in de buurt en heeft u een defect aan een witgoedapparaat? Maak gerust een afspraak met ons door te bellen of te mailen.

De ervaren reparateurs van witgoed reparatie Zaandam zijn altijd in de buurt en kunnen u snel van dienst zijn.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Voor €69,- krijgt u bij ons een volledige diagnose en heeft de monteur 15 minuten de tijd om uw witgoed apparaat te repareren. Indien de monteur meer tijd nodig heeft om uw witgoed apparaat te repareren, betaalt u per kwartier extra €24,50.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij een witgoed reparatie wordt er eerst altijd een diagnose vastgesteld. Zo weet de monteur precies wat er aan de hand is, hoeveel reparatietijd hij nodig heeft en of er eventuele onderdelen nodig zijn. Zo weet u precies hoeveel u uiteindelijk kwijt bent aan de volledige reparatie.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, er zit garantie op de reparatie en op onderdelen. U krijgt 3 maanden garantie voor de reparatie en 1 jaar op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, bij ons kunt u Pinnen of contant betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een reparatieverzoek kan ingediend worden door een aanvraagformulier via de website. U kunt ook telefonisch een reparatieverzoek inplannen. Per telefoon kan er vrijwel direct een afspraak ingepland worden met de planning. Bij het maken van een afspraak geeft u aan welk soort witgoed apparaat een defect bevat.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button