085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Wassenaar

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Wassenaar

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Wassenaar

Bent u in Wassenaar op zoek naar een goede en voordelige wasmachine monteur? Is uw wasmachine stuk en wilt u een snelle en deskundige reparatie? In Wassenaar en Voorschoten kunt u ons voor vakkundige wasmachine reparaties altijd inschakelen. Voor de reparatie van uw kapotte wasmachine, vaatwasser en ieder ander type witgoed, zijn onze witgoedmonteurs 7 dagen per week beschikbaar.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Is voor u een betrouwbare en goedkope wasmachine reparatie belangrijk? Onze professioneele witgoed monteurs hebben een ruime praktijkervaring en zijn voorzien van moderne gereedschappen. Voor wasmachine reparatie in Wassenaar en omgeving kunt u onze witgoedmonteurs dagelijks opbellen. Voor alle merken witgoed reparaties kunt u op ons rekenen.

Na uw telefoontje op telefoonnummer 085-1303912 komen onze vakmensen meteen in actie.

Wasmachine reparatie Wassenaar 7 dagen per week

Wasmachine reparatie 7 dagen per week

Wilt u uw kapotte witgoed snel weer gerepareerd hebben? Dan mag u ook op zon en feestdagen contact met ons opnemen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht, sterker nog: de monteurs van fixmywitgoed.nl berekenen in de regio Wassenaar geen voorrijkosten of kilometervergoeding. U betaalt voor onze storingsdiagnose een vast laag bedrag en uw apparaat wordt door onze monteurs zeer grondig geïnspecteerd.

U krijgt na het uitvoeren van deze storingsdiagnose van onze monteurs exact te horen wat het mankement is aan uw wasmachine en hoeveel de reparatie u gaat kosten. Door onze lage tarieven bent u, in Wassenaar en omgeving, met een wasmachine reparatie door fixmywitgoed.nl altijd voordelig uit. Bent u akkoord met onze prijsopgave? Dan wordt uw wasmachine onmiddellijk gerepareerd.

Garantie wasmachine reparatie Wassenaar

Na het repareren van uw wasmachine controleren onze monteurs de werking van uw apparaat. Hierdoor zijn vergissingen uitgesloten en heeft u 100 % zekerheid. Functioneert alles goed, inclusief de verschillende wasprogramma’s en werkt uw wasmachine dus weer perfect? Dan krijgt u van de wasmachine reparatie een bon die tegelijkertijd uw garantiebewijs is. Op alle wasmachine reparaties door onze witgoedmonteurs krijgt u namelijk 12 maanden garantie.

Onze schriftelijke garantie heeft betrekking op de witgoed reparatie en is inclusief alle door ons vervangen onderdelen. We gaan er niet van uit, maar gaat er binnen de garantieperiode toch weer iets stuk aan de door ons uitgevoerde reparatie? Dan komen onze witgoedmonteurs gratis bij u langs om dit te herstellen. Service, snelheid en kwaliteit zijn de kenmerken van onze wasmachine reparaties.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Wassenaar nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Goedkope en kundige witgoed reparatie Wassenaar

In de regio Wassenaar staan onze witgoedmonteurs al jaren hoog aangeschreven. Is uw wasmachine, vaatwasser, ijskast of vriezer stuk? Wilt u een goedkope en betrouwbare witgoed reparatie door ervaren installateurs? Ga dan niet door met het gebruiken van uw apparaat. U heeft dan het risico van grotere schade en dit is niet nodig. Met één telefoon naar onze centrale maakt u een afspraak voor een vakkundige witgoed reparatie bij u thuis of kantoor.

Woont u in Nieuw Wassenaar of Oud Wassenaar en heeft uw wasmachine plotseling een storing? Vervelend, want een kapotte wasmachine is nooit fijn, maar het kan zomaar en onverwacht toch gebeuren. Is uw defecte wasmachine nog vrij nieuw? Bij moderne wasmachines kunt u dan op het display doorgaans een foutmelding of storingscode zien. Is dit bij u het geval en ziet u knipperende lampjes en cijfers of letters op uw witgoed apparaat? Dan vraagt u zich vanzelfsprekend af wat dit betekend. Hierover kunnen we u alle informatie geven en dit doen we ook graag. Is het namelijk iets kleins dan hoeft er soms niet eens een monteurs bij u langs te komen.

Telefonisch advies van ervaren witgoedmonteurs

Voor telefonisch advies mag u altijd een beroep doen op fixmywitgoed.nl. Onze monteurs kennen precies de betekenis van foutcodes. Dit kunnen we u dan ook gewoon vertellen, ongeacht het merk of type witgoed. Hierdoor kunnen we over het algemeen namelijk uw wasmachine reparaties nog sneller en goedkoper uitvoeren. Woont u in de regio Wassenaar en geeft uw BOSCH wasmachine de foutmelding E18? Dan heeft uw wasmachine in de regel een probleem met het afvoeren van water.

De monteurs van wasmachine reparatie fixmywitgoed.nl repareren in Wassenaar en omgeving regelmatig wasmachines met afvoerproblemen. Bent u handig en technisch aangelegd? Dan kunt u altijd eerst even proberen om deze storing zelf op te lossen. Onze monteurs geven u hierover graag alvast een handige tip. U kunt namelijk, door te controleren of er geen verstopping zit in uw afvoerslang of filter, mogelijkerwijs wat geld uitsparen. Het zou bijvoorbeeld een sok of ander kledingstuk kunnen zijn die uw afvoerslang verstopt.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Service bij wasmachine reparatie Wassenaar

Heeft ons advies geholpen, was een kledingstuk de boosdoener en is uw wasmachine storing hiermee opgelost? Dan zijn we blij dat we u hebben mogen helpen. Service en klantvriendelijkheid zijn bij Wasmachine Reparatiedienst Wassenaar standaard. Bent u niet zo technisch en heeft u liever meteen een monteur aan huis? U kunt ons alle dagen van de week bellen om een afspraak te maken voor een wasmachine reparatie aan huis.

Woont u in De Kievit of Kerkehout en heeft u een storing aan uw wasmachine? Voor het oplossen van een storing aan uw witgoed zijn onze vakmensen dagelijks beschikbaar. Wilt u bij het aanmelden van de reparatie wel alvast de letters of cijfers van uw foutmelding doorgeven? Gewoonlijk krijgt u bij doorgeven van uw foutmelding al een goede indicatie van de aard van het probleem en de kosten van de wasmachine reparatie. Let wel, dit is slechts een indicatie want het defect wordt pas echt duidelijk bij een storingsdiagnose aan uw apparaat.

Lage tarieven wasmachine reparatie Voorschoten

U kunt trouwens, wat de kosten van onze wasmachine reparaties betreft gerust zijn. We berekenen voor wasmachine reparaties in de regio Wassenaar vaste lage tarieven. We begrijpen ook heel goed dat u niet lang zonder uw wasmachine kunt en reageren daarom altijd snel op uw reparatieverzoek. Door onze ruime ervaring met het oplossen van storingscodes kunnen onze witgoedmonteurs iedere mankement snel achterhalen.

Bent u een inwoner van Voorschoten of wassenaar en heeft uw vaatwasser, wasmachine of koelkast een storing? Een technische of elektronische storing aan uw witgoed wordt zonder uitzondering vakbekwaam en snel voor u opgelost. Voor deskundige wasmachine reparatie met garantie in de regio Wassenaar zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Zo hoeft u nooit lang zonder wasmachine te blijven en kunt u deze snel laten herstellen. Zullen we nog even alle voordelen van fixmywitgoed.nl doornemen?

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Voor een vast tarief van €69,- heeft u bij ons een volledige diagnose aan uw kapotte witgoed apparaat en heeft de monteur 15 minuten de tijd om het probleem voor u op te lossen. Heeft de monteur toch meer tijd nodig? Dan betaalt u na uw goedkeuring per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Er wordt een volledige diagnose uitgevoerd bij iedere witgoed reparatie. Aan de hand van de diagnose weet de monteur wat uw witgoed apparaat mankeert. Als de monteur het direct kan maken dan zal hij dit ook doen, maar soms moet de monteur een onderdeel bestellen. Wanneer het onderdeel dan binnen is, zal er een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparatie en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons met de PIN betalen of contact afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een afspraak inplannen kan via het telefoonnummer 085-1303912 of via het aanvraagformulier op de website.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie

Wasmachine reparatie Wassenaar (alle voordelen op ‘n rijtje)

In Wassenaar en omgeving repareren onze witgoedmonteurs alle modellen witgoed aan huis. U betaalt daarbij geen voorrijkosten of kilometervergoeding. Door een deskundig uitgevoerde storingsdiagnose en inspectie van uw apparatuur achterhalen onze monteurs de oorzaak van het defect. U krijgt dus van tevoren precies te horen wat het defect is en hoeveel de reparatie u gaat kosten. Is dit voor u niet haalbaar? Dan betaald u dus alleen voor de storingsdiagnose. Valt het bedrag u mee en wilt u uw wasmachine laten herstellen?

Onze monteurs repareren dan uw apparaat meteen. Is uw wasmachine kundig en snel gerepareerd? Dan zijn onze monteurs nooit meteen weg. Na iedere reparatie in Wassenaar en omgeving wordt steevast de werking van uw wasmachine uitvoerig gecontroleerd. Werkt uw apparaat weer perfect? Dan krijgt u van onze witgoedmonteurs een duidelijke bon die eveneens uw garantiebewijs is. Op alle witgoedreparatie in de regio Voorschoten en Wassenaar ontvangt u een garantie van 12 maanden.

Witgoedmonteurs Wassenaar dagelijks tot uw dienst

Heeft uw wasmachine een mankement of storing en woont u in Wassenaar? Hoort u een naar geluid uit uw wasdroger of lekt er water uit uw afwasmachine? Voor een goedkope reparatie van alle typen witgoed kunt u op ons rekenen. Het merk van uw defecte apparatuur speelt geen rol. Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben een ruime ervaring met alle merken witgoed. In Wassenaar en Voorschoten zijn onze witgoedmonteurs dagelijks tot uw dienst.

Alle defecten aan witgoed worden de monteurs van fixmywitgoed.nl gerepareerd. U hoeft in Wassenaar dus niet lang met een kapotte wasmachine te blijven zitten maar kunt ons meteen bellen. Voor een goede wasmachine reparatie met garantie kunt u dagelijks contact opnemen met onze witgoedmonteurs. Bent u op zoek naar wasmachine reparatie in Wassenaar voor een lage prijs? Dan belt u simpelweg met nummer 085-1303912.

Call Now Button