085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Utrecht

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Utrecht

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Utrecht

Heeft u problemen met uw wasmachine, wasdroger of koelkast? Dat kan erg vervelend zijn en ergernis opwekken. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing in de vorm van een snelle en vakkundige reparatie. In de meeste gevallen hoeft een witgoedreparatie helemaal niet veel te kosten en heeft u in zeer korte tijd weer een prima werkend apparaat.

Wist u trouwens dat wij tegen de laagste tarieven van Utrecht werken?

Hoe gaat witgoed reparatie Utrecht te werk?

In geval van een defecte wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser is het verstandig om contact op te nemen met witgoed reparatie Utrecht. U bespreekt met de witgoed monteur wat uw klachten zijn. Onze monteur probeert binnen 24 uur, of in ieder geval op korte termijn, een afspraak met u te plannen. Vervolgens komt een van onze ervaren en vakkundige witgoed monteurs bij u langs voor een storingsdiagnose. Hij zal constateren wat het defect is en u een prijsopgave geven van de eventuele reparatie.

U beslist uiteindelijk zelf of u de reparatie uit laat voeren of niet.

Witgoed reparatie Utrecht | 12 Maanden Garantie

Wasmachine reparatie Utrecht

Het kan heel goed gebeuren dat uw wasmachine stinkt, of de deur wil niet meer open. Ook kan het zijn dat de knoppen van de wasmachine het niet meer doen. Voor deze en alle andere problemen met uw wasmachine hebben wij een oplossing. Als u wasmachine niet meer start, is het sowieso tijd om te bellen met wasmachine reparatie Utrecht.

Vaatwasser reparatie Utrecht

Veel voorkomende gebreken bij vaatwassers zijn:

  • De vaatwasser krijgt de vaat niet goed schoon.
  • De vaatwasser droogt de vaat niet.
  • De vaat is aangetast na een wasbeurt.

Onze ervaren witgoed monteurs kunnen een dergelijke reparatie zeer goed uitvoeren. Wij voeren alle vaatwasser reparaties in Utrecht uit.

ᐅ Witgoed reparatie Utrecht | 12 Maanden Garantie, Geen voorrijkosten

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Utrecht nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Koelkast reparatie Utrecht

Stel dat uw koelkast defect gaat. Dan is het verstandig om een monteur te laten komen. Wij zijn er voor alle koelkast reparaties in Utrecht. Of het nu een oude of een nieuwe koelkast is. Wij hebben altijd een oplossing. Aarzel dus niet en neem direct contact met ons op.

Waarom witgoed reparatie Utrecht?

Bij ons krijgt u altijd twaalf maanden garantie op een reparatie. Wij streven namelijk naar honderd procent tevredenheid. Onze vakkundige monteurs zijn bekend met alle bekende witgoedapparatuur en ook hebben we de meeste onderdelen op voorraad. Wij kunnen een defect onderdeel ogenblikkelijk vervangen, zodat u er niet een paar dagen op moet wachten.

We repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in Utrecht en omgeving.

Vleuten

Heeft u een witgoed monteur nodig in Vleuten? Bij ons bent u aan het juiste adres, bel ons nu op 085-1303912, u krijgt direct een monteur aan de telefoon.

De Meern

Wanneer u reparatie nodig heeft aan uw witgoed in De Meern, kunt u ons bellen. Wij helpen u graag aan een wprofessionele witgoed apparaat. Aarzel niet langer en neem direct contact op door ons te bellen op 085-1303912.

Voordorp

Wasmachine Reparatie Utrecht is werkzaam in de omgeving Utrecht, dus ook in Voordorp! Neem nu direct contact met ons op. Bel ons nu op 085-1303912.

Breedstraatbuurt

Wij werken in de gehele omgeving van Breedstraatbuurt, ook bij ons kunt u terecht als u wasmachine of andere witgoed apparaat defect is en u hulp nodig heeft in Breedstraatbuurt. Bel ons nu op 085-1303912.

Het Kleine Wijk

Wasmachine reparatie in Het Kleine Wijk. Een mankement aan uw wasmachine komt altijd ongelegen. Een langdurige reparatie is dan niet wenselijk. Bel direct naar: 085-1303912 om het probleem op te lossen.

Lunetten-Zuid

Ook in de regio van Lunetten-Zuid helpen wij klanten graag aan een wprofessionele witgoedapparaat, neem nu telefonisch contact met ons op 085-1303912 we staan u graag te woord.

Veemarkt

Wanneer u een witgoed reparatie nodig heeft in Veemarkt, kunt u ons bellen. Wij helpen u graag aan een wprofessionele witgoed apparaat. Aarzel niet langer en neem direct contact op door te bellen naar 085-1303912.

B-Buurt

Woont u in B-Buurt en omgeving en heeft u een witgoed reparatie of advies nodig? Gelukkig kunt u terecht bij Wasmachine reparatie B-Buurt – Bel nu naar: 085-1303912.

De Woerd

Bent u woonachtig in De Woerd en heeft u problemen met uw witgoed apparaat? Neem direct telefonisch contact met ons, wij helpen u graag. Bel ons nu 085-1303912 u krijgt een van onze medewerkers aan de lijn.

C-Buurt

Wasmachine Reparatie Utrecht is werkzaam in de omgeving Utrecht, dus ook in C-Buurt! Neem nu direct contact met ons op. Bel ons nu op 085-1303912.

Hoge Weide

Wij werken in de gehele regio van Utrecht, ook bij ons kunt u terecht als u wasmachine of ander witgoed apparaat defect is en u hulp nodig heeft in Hoge Weide. Bel nu naar 085-1303912.

Elinkwijk

Heeft u een witgoed apparaat dat defect is? Laat het nu tegen een goedkoop tarief repareren. Bel voor een witgoed monteur in Elinkwijk naar 085-1303912.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Wasmachine reparatie regio Utrecht

Wanneer een apparaat kapot gaat, kan dit voor veel problemen zorgen, een wasmachine die kapot gaat kan onder andere waterschade veroorzaken, om maar een voorbeeld te geven. Maar welk witgoed apparaat ook kapot gaat, bij witgoed reparatie Utrecht kunnen we u helpen het probleem op te lossen!

Onze reparateurs kunnen allerlei apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, wasmachines, drogers en nog veel meer, repareren. We bieden een uitgebreide reparatie service die alle gangbare en zelfs enkele ongebruikelijke huishoudelijke apparaten omvat.

Bij wasmachine reparatie Utrecht zijn we trots op het aanbieden van de best mogelijke reparatieservice. Daarom zorgen we ervoor dat al onze monteurs jaarlijks een training krijgen om ervoor te zorgen dat hun kennis altijd up-to-date is. We hebben zoveel vertrouwen in de reparatievaardigheden van onze witgoed monteurs dat we een garantie van 12 maanden bieden.

Bij onze witgoed reparatie service in Utrecht kunnen onze ervaren witgoed monteurs de meeste apparaten ter plaatse repareren en ze hebben ook verschillende componenten bij zich en in hun bestelbus. Maak je dus geen zorgen als je apparaat een nieuw onderdeel nodig heeft dat onze professionele reparateurs in de meeste gevallen bij zich hebben.

Wasmachine monteur Utrecht

We bieden ook een spoedservice aan, dus waar je ook woont in Utrecht, we kunnen ervoor zorgen dat onze monteurs je snel zullen bereiken op een moment dat het jou goed uitkomt. Wij zijn uw lokale ervaren experts op het gebied van reparaties van witgoed apparatuur, dus als u onze geweldige vaardigheden nodig hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bij regelmatig gebruik hebben wasmachines de neiging om een zekere mate van slijtage te lijden. In de loop van de tijd kunt u problemen met uw machine ondervinden die het wassen moeilijk of ronduit onmogelijk maken.

Meest voorkomende wasmachine problemen

Enkele van de meest voorkomende wasmachine-problemen die we hier bij Fixmywitgoed tegenkomen, zijn wanneer de wasmachine:

  • Wasmachine start niet
  • Wasmachine draait niet
  • Wasmachine vult niet met water
  • Wasmachine pompt niet af

Als uw wasmachine een van de bovenstaande symptomen vertoont, of als u andere wasmachine problemen heeft, wordt het tijd om witgoed reparatie service Utrecht te bellen. Ons goed getrainde monteurs zijn uitgerust om vrijwel elk wasmachineprobleem aan te pakken. We werken snel en efficiënt zodat u terug kunt gaan naar uw normale routine. Bovendien houden onze witgoed monteurs hun werkruimte en uw huis tijdens de hele duur van de klus schoon.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij werken met een vast tarief van €69,-, waarbij u een volledige diagnose krijgt en de monteur ook 15 minuten de tijd heeft om uw witgoed apparaat te repareren. De vaste tarief is inclusief voorrijden en exclusief eventuele onderdelen.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij de eerste afspraak heeft de monteur tijd voor een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd. Mocht het na de diagnose blijken dat hij een onderdeel nodig heeft die hij moet bestellen dan zal hij een vervolgafspraak inplannen om de reparatie dan verder af te ronden.
Zit er ook garantie op de reparatie?
U heeft bij ons standaard 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is bij ons mogelijk om met de PIN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Wilt u een reparatie afspraak inplannen? Bel ons dan op via het nummer 085-1303912 of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button