085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Nieuwegein

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Nieuwegein

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Nieuwegein Fixmywitgoed

Bent u in Nieuwegein en is uw wasmachine stuk? Een goede wasmachine reparatie biedt uitkomst. Voor het deskundig en snel repareren van wasmachines en alle andere soorten witgoed kunt u rekenen op de wasmachine reparatie dienst van Fixmywitgoed.nl. Onze wasmachine reparaties zijn de voordeligste in de gemeente Nieuwegein. Wij berekenen geen voorrijkosten of parkeergeld. U betaalt voor een storingsdiagnose door onze monteurs een bedrag van € 65,- inclusief 30 minuten arbeidsloon. Hierdoor is een wasmachine reparatie in Nieuwegein vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Hoort u vreemde geluiden uit uw wasmachine, koelkast of vaatwasser? De reparateurs van Wasmachine Reparatiedienst Nieuwegein zijn altijd stand-by. Ziet u een plotseling een foutmelding op het display van uw wasmachine of wasdroogcombinatie? Onze witgoed monteurs hebben ervaring met het repareren van alle modellen witgoed. Hierdoor sporen we snel op wat bij uw wasmachine het probleem is en lossen dit meteen voor u op. Voor wasmachine reparatie in Nieuwegein en omgeving kunt u bovendien altijd een beroep op ons doen. De monteurs van wasmachine reparatiedienst Fixmywitgoed.nl zijn 7 dagen per dag en 24 uur bereikbaar.

Witgoed reparatie Nieuwegein

Laat uw wasmachine u in de steek op een ongelegen moment? Dan hoeft u dan niet te blijven zitten met bergen wasgoed maar kunt ons meteen bellen. Nadat u uw reparatie heeft aangemeld bij de centrale van wasmachine reparatie Fixmywitgoed.nl komen onze monteurs meteen in actie. Niets voor niets staat onze wasmachine reparatie service in de regio Nieuwegein goed bekend. Heeft u een mankement, storing of defect aan uw wasmachine, koelkast of vriezer? Dan kunt u bellen met het nummer 085-1303912. Gaat u in de regio Nieuwegein voor een deskundige en betrouwbare wasmachine reparatie? Onze monteurs zijn u graag van dienst.

Wasmachine reparatie Nieuwegein op de tijd die u goed uitkomt

Wij repareren wasmachines bij u aan huis en u hoeft dus niet uw wasmachine los te koppelen of ermee te gaan slepen. Bovendien komen onze monteurs op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Wilt u een afspraak maken in de regio Nieuwegein voor een wasmachine reparatie in de ochtend, middag of avond? Dan kunt u dit bij het aanmelden van uw storing gewoon doorgeven. U hoeft dus niet de hele dag te gaan zitten wachten op de monteur maar kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden voortzetten. Onze vriendelijke witgoed monteurs komen (met vijftien minuten speling) stipt op tijd bij u aan de deur.

Vraagt u zich af waar die vijftien minuten speling voor nodig is? Dit komt omdat onze witgoedmonteurs voor spoedgevallen zoals lekkages van wasmachines en vaatwassers altijd meteen in actie komen. Sommige wasmachine reparaties kunnen namelijk niet wachten. Hierbij maakt het voor onze monteurs niet uit in welke buurt of wijk van Nieuwegein u woont. Onze witgoedmonteurs zijn in geheel Nieuwegein snel bij u aan huis om uw wasmachine reparatie uit te voeren. Bovendien berekenen wij voor onze wasmachine reparaties de laagste tarieven en proberen altijd zo economisch mogelijk te werken.

Snelle afspraak wasmachine reparatie Nieuwegein

Heeft uw wasmachine een storing of een defect? Dan is reparatie altijd de goedkoopste oplossing. Met een deskundig uitgevoerde wasmachine reparatie kunt u meestal nog jarenlang gebruik maken van uw kostbare machine. U hoeft dus niet meteen een nieuwe wasmachine te kopen maar kunt dat geld aan iets anders uitgeven. En dat komt mooi uit. Waar of niet?

Onze monteurs hebben ervaring in het repareren van alle merken wasmachines. Hierdoor repareren we altijd snel en zijn onze reparaties gegarandeerd deskundig. Is uw wasmachine defect en toe aan een goede wasmachine reparatie? U kunt ons bellen op 085-1303912 en krijgt meteen een monteur aan de lijn. Een afspraak voor uw wasmachine reparatie aan huis is snel gemaakt. De monteurs van witgoedreparatiebedrijf Fixmywitgoed.nl bieden u in Nieuwegein 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste service.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Nieuwegein nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Ervaren witgoedmonteurs Nieuwegein

Door hun jarenlange ervaring met het repareren van alle merken wasmachines zijn onze witgoed monteurs snel en vaardig in het opsporen van storingen. Hierdoor kunnen wij alle witgoed repareren voor zeer scherpe tarieven. Wist u dat we op al onze wasmachine reparaties in de regio Nieuwegein ook schriftelijke garantie geven? In Nieuwegein en omgeving staan de monteurs van wasmachine reparatie Fixmywitgoed.nl garant voor een blijvende oplossing van ieder witgoed probleem. Hiervoor hebben we de beschikking over moderne bedrijfsauto’s en gespecialiseerde gereedschappen.

Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste technieken wat betreft het repareren van wasmachines. Wist u dat de reparateurs van fixmywitgoed.nl gediplomeerde en professionele monteurs zijn? Voor u, als inwoner van Nieuwegein, is dat natuurlijk een prettige gedachte. Heeft u een moderne wasmachine met een storing? Dan ziet u vaak een storingscode of foutmelding verschijnen op uw display. Dit kunnen letters zijn of cijfers of een combinatie. Heeft u een wasmachine van het merk AEG en ziet u op het display EFO staan? EFO is een van de meest voorkomende foutcodes van de AEG. De monteurs van fixmywitgoed.nl zijn gespecialiseerd in het repareren van wasmachines met storingscodes.

Nieuwegein goedkope wasmachine reparatie

Bent u in de regio Nieuwegein op zoek naar een betrouwbaar en goedkoop wasmachine reparatiebedrijf? De monteurs van witgoed reparatiedienst Fixmywitgoed.nl staan dagelijks voor u klaar. Is uw wasmachine gestopt met draaien en ruikt u een vreemde lucht? Trekt u dan meteen de stekker uit het apparaat en bel ons gelijk op. Mogelijker wijs is er in uw wasmachine een kortsluiting ontstaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De expertise van onze monteurs omvat ook reparaties aan het elektronisch gedeelte van uw wasmachine.

U kunt ons wasmachine reparatiebedrijf Nieuwegein altijd inschakelen voor het vervangen van schakelaars, thermostaten en allerhande zekeringen en relais. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van wasmachines, ijskasten en wasdrogers kunnen we snel de oorzaak van de storing voor u achterhalen. Wilt u weten hoe het precies werkt bij Fixmywitgoed.nl en waarom wij al jarenlang het meest gebelde nummer zijn voor wasmachine reparatie in Nieuwegein?

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Geen voorrijkosten wasmachine reparatie Nieuwegein

U betaalt in de regio Nieuwegein nooit voorrijkosten. Voor onze inspectie van het defect aan uw wasmachine, waarbij dus uw wasmachine volledig wordt onderzocht, berekenen we een vast en laag bedrag. U komt bij onze storingsdiagnose nooit boven de € 65,- uit. Bij onze storingsdiagnose is ook nog 30 minuten arbeidsloon inbegrepen. U weet daardoor exact wat het defect is aan uw wasmachine en hoe we dit kunnen oplossen.

Ook voor de actuele reparatie werken we met lage vaste tarieven. Hierdoor bent u met een wasmachine reparatie door Fixmywitgoed.nl altijd voordelig uit. U krijgt van onze monteur vooraf een prijsopgave en weet precies hoeveel de wasmachine reparatie u gaat kosten. Valt dit bedrag u mee en wilt u deze reparatie uit laten voeren? Uw wasmachine wordt dan snel en vakkundig gerepareerd en u krijgt van ons een schriftelijke garantie.

Wat kost een witgoed reparatie?
Wij hebben een all-in tarief van 69 euro, u krijgt voor dit bedrag een volledige diagnose met 15 minuten reparatietijd.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij de eerste afspraak stelt de monteur aan de hand van een diagnose vast wat er precies aan de hand is met uw witgoed apparaat. De monteur zal dan proberen om uw witgoed apparaat direct te repareren. Lukt dit niet, omdat er bijvoorbeeld een onderdeel speciaal besteld moet worden? Dan zal de monteur een vervolgafspraak inplannen om de reparatie af te maken.
Zit er garantie op de reparatie en/of onderdelen?
Wij geven 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar garantie op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons Pinnen of contant afrekenen.
Hoe plan ik een reparatie afspraak in?
Als u een afspraak wilt inplannen kan dat op twee manieren. Middels het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button