085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Maarssen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Maarssen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Maarssen

Woont u in de regio Stichtse Vecht en heeft uw wasmachine een mankement? Voor een deskundige en snelle wasmachine reparatie kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze vakkundige monteurs komen voor het repareren van wasmachines gewoon bij u aan huis. Woont u in Maarssen, Breukelen of Loenen en zoekt u een voordelig wasmachine reparatie bedrijf? De witgoedmonteurs van Fixmywitgoed.nl repareren goed en goedkoop alle soorten wasmachines, vaatwassers en ijskasten. Voor al uw witgoed manco’s hebben we een passende oplossing. Bovendien berekenen we voor het repareren van witgoed geen voorrijkosten. Hierdoor komt u niet voor onnodige hoge kosten te staan. U betaalt alleen voor het onderzoek(storingsdiagnose) aan uw wasmachine en de reparatie zelf. Vanzelfsprekend zijn onze tarieven, voor wasmachine reparaties in de regio Stichtse Vecht, altijd laag en voordelig.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Heeft u een lekkage aan uw wasmachine? Wil de deur van uw wasmachine niet meer open of dichtgaan of hoort u plotseling rare geluiden uit uw wastrommel? Dan kunt u meteen bellen met de monteurs van wasmachine reparatiedienst Fixmywitgoed.nl.

Na het aanmelden van uw storing komen onze witgoed monteurs meteen in actie. In Maarssen en omgeving komen we meestal nog dezelfde dag naar u toe. U hoeft dus niet te gaan slepen met zware apparatuur of uw wasmachine zelfs maar los te koppelen. Onze monteurs nemen u alle zorg uit de handen en zijn gewend te werken op locatie.

Al uw wasmachine reparaties zijn bij ons in deskundige handen. Nadat de wasmachine reparatie is uitgevoerd, controleert de reparateur altijd nog even extra, de goede werking van uw wasmachine.

Wasmachine en witgoed reparatie Maarssen

Is de reparatie geslaagd en functioneert uw wasmachine weer helemaal naar behoren? U krijgt dan van onze monteurs een keurige bon die bovendien uw garantiebewijs is. Op alle wasmachine reparaties in de regio Maarssen geven we een jaar schriftelijke garantie.
Witgoed reparatie bedrijf Fixmywitgoed.nl biedt u de zekerheid van een deskundig uitgevoerde wasmachine reparatie met een garantie van een vol jaar. Woont u aan de Vecht en is uw wasmachine kapot? Heeft uw vaatwasser een storing of wordt uw ijskast niet goed koud? Dan kunt u onze witgoedmonteurs meteen bellen. Uw wasmachine reparatie wordt in de regio Stichtse Vecht meteen ingepland en u hoeft dus niet lang te wachten. Onze monteurs zijn 7 dagen per week bereikbaar en u mag voor wasmachine reparaties ook in de avonduren contact met ons opnemen. Op telefoonnummer 085-1303912 mag u uw reparatieverzoek doorgeven aan onze vriendelijke medewerkers. Witgoed Reparatiedienst Stichtse Vecht staat bekend om zijn snelle, deskundige en goedkope wasmachine reparaties.

Reparatie wasmachine storing Maarssen

Bent u in Maarssenbroek, Maarssen-Dorp of Breukelen, en geeft uw wasmachine een storingscode? Dit kunnen cijfers of letters zijn en deze zijn zichtbaar op het display. Soms hoort u hierbij ook nog piepjes uit uw wasmachine komen. Aan deze storingscode kunnen de monteurs van witgoed reparatiedienst Stichtse Vecht altijd snel achterhalen wat het mankement is aan uw wasmachine. Wilt u hier meer informatie over? In de gebruiksaanwijzing van uw wasmachine kunt u zelf al de betekenis van een foutcode opzoeken.

Woont u in Loenen aan de Vecht, Kockengen of Nigtevecht en heeft u een defecte wasmachine van het merk Samsung, Miele of Bosch? Dan kunt u, voordat u wasmachine reparatie Fixmywitgoed.nl belt, alvast in de gebruiksaanwijzing even nakijken om welke storing het gaat. Alle wasmachines van verschillende merken hebben een eigen storingscode.

Verhelpen wasmachine foutcodes Maarssen

Bent u niet al te technisch en wilt u liever dat een expert naar uw wasmachine kijkt? Onze witgoedmonteurs kennen alle codes uit het hoofd en kunnen alle voorkomende wasmachine reparaties uitvoeren. Wilt u weten waar onze witgoedmonteurs in Tienhoven(Molenpolder) vaak voor uitrijden? Foutcodes E en A komen we langs de Vecht regelmatig tegen. Deze storingen worden door onze witgoedmonteurs vanzelfsprekend vlot en goedkoop verholpen.

Wasmachine reparaties komen natuurlijk overal wel eens voor. Een feit is dat u in de regio Stichtse Vecht voor wasmachine reparaties altijd kunt rekenen op de vakmensen van Fixmywitgoed.nl. Met onze vakkennis zijn we u dan ook graag van dienst. Woont u in Nieuwersluis of Nieuwer Ter Aa en geeft uw AEG-wasmachine of vaatwasser de C9 foutcode? Dan is er meestal sprake van versleten koolborstels. Er kan ook sprake zijn van een te zwaar belaste motor en zelfs een kortsluiting behoort tot de mogelijkheden.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Maarssen nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Telefonisch advies wasmachine reparatie

Gaat het u boven de pet en wilt u liever gelijk een reparatie expert laten komen? Schrijft u dan even de foutcode op een papiertje. Bij het aanmelden van de storing, kunt u dan gelijk de storingscode doorgeven aan onze monteurs. Soms kunnen namelijk wasmachine reparaties voorkomen worden.Door telefonisch advies kunt u soms zelf een storing al gemakkelijk oplossen. Zullen we nou eens even terug gaan naar deze C9 foutcode?

Het zou namelijk heel goed kunnen dat u te veel was in de trommel heeft gedaan en dat de foutmelding hierdoor veroorzaakt wordt. Dit kunt u simpel zelf controleren. U stopt de wasmachine, haalt wat was uit de trommel en schakelt de wasmachine weer in. Functioneert uw wasmachine weer naar behoren en is de C9 foutcode op het display verdwenen?

Dan heeft u de kosten voor wasmachine reparatie uitgespaard. U heeft het probleem namelijk zelf al goed opgelost.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Reparatie alle merken wasmachines en vaatwassers

Heeft u de storing niet zelf kunnen verhelpen en ziet u nog steeds de irriterende cijfers op uw display? Dan kunt u meteen een monteur aan huis laten komen. De witgoedmonteurs van wasmachine reparatie Stichtse Vecht hebben ervaring met het oplossen van storingscodes van alle merken wasmachines en vaatwassers. In de omgeving Maarssen, Maarssenbroek, Loenen en Breukelen verhelpen we storingen aan wasmachines. We komen gewoon aan huis en repareren uw wasmachine goed en voordelig.

Is uw wasmachine stuk gegaan en woont u in Maarssen of omgeving? Dat is heel vervelend, maar gelukkig zijn de monteurs van wasmachine reparatie Fixmywitgoed.nl dichtbij u in de buurt. We repareren snel en deskundig uw wasmachine, koelkast of was droogcombinatie bij u thuis. U hoeft dus geen apparatuur los te koppelen of ermee te gaan slepen. Onze vriendelijke monteurs zijn gewend om te werken op locatie. Met onze goed uitgeruste bedrijfsauto’s rijden we in de regio Stichtse Vecht linea recta naar u toe. U betaalt geen voorrijkosten of parkeergeld. Hierdoor is wasmachine reparatie van Fixmywitgoed.nl altijd goedkoop.

Wasmachine reparatie snel, goedkoop en goed

Heeft uw wasmachine een mankement? Koop dan niet meteen een nieuwe, maar bel ons gewoon op. Met een vakkundig uitgevoerde wasmachine reparatie bespaart u zo honderden euro’s. Wist u dat de meeste wasmachine reparaties gewoon een kwestie zijn van het vervangen van onderdelen en dat onze monteurs deze onderdelen altijd bij zich hebben?

Bovendien maken we bij wasmachine reparatie in Stichtse Vecht altijd gebruik van merkonderdelen of onderdelen van vergelijkbare A- kwaliteit.

Onze monteurs zijn professioneel en volgen bij het uitvoeren van wasmachine reparatie altijd de officiële richtlijnen van de fabrikant. Uiteraard krijgt u hiervoor ook een schriftelijke garantie.

Woont u in Stichtse Vecht en heeft u een storing aan uw vriezer, koelkast, vaatwasser of wasmachine? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze witgoed monteurs. We werken ook ‘s avonds, in de weekeinden en op zon en feestdagen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085-1303912.

Het snel en goedkoop repareren van wasmachines is ons vak en we zijn u In de regio Stichtse Vecht graag van dienst.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Bij ons betaalt u maar een vast tarief €69,- voor een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd. U betaalt bij ons ook geen voorrijkosten! Dit bedrag is exclusief onderdelen en als de monteur langer nodig heeft voor de reparatie betaalt u per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Dankzij het uitvoeren van de volledige diagnose weet de monteur wat er aan uw witgoed apparaat mankeert. Wanneer de reparatie niet direct uitgevoerd kan worden, zal de monteur een vervolgafspraak met u inplannen.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, er zit garantie op de reparatie en op onderdelen. U krijgt 3 maanden garantie voor de reparatie en 1 jaar op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons Pinnen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Als u een afspraak wilt inplannen kan dat op twee manieren. Middels het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button