085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Lelystad

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Lelystad

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Lelystad

Voor onze witgoedmonteurs hoort Lelystad er helemaal bij. U kunt onze reparatie service dan ook goed bereiken. Heeft u een goede monteur nodig voor uw wasmachine, koelkast of vaatwasser? Witgoedreparatie in Lelystad was nog nooit zo gemakkelijk. Wij repareren alle merken, types en soorten witgoed. Soms kunnen onze monteurs u trouwens al telefonisch helpen. Geeft uw witgoed een storing of moet er een onderdeel vervangen worden? Onze monteurs staan voor u klaar.

Alle stadsdelen, wijken en nummers zijn bij onze reparatiedienst welkom. Omdat wij in de regio Lelystad meerdere monteurs beschikbaar hebben wordt u altijd snel geholpen. Wilt u meteen met een deskundige witgoed monteur spreken? Bel dan nu met 085-1303912.

Witgoed Reparatie Lelystad altijd bereikbaar

Onze witgoed reparatie centrale is altijd bereikbaar. U kunt dus op ieder uur van de dag, avond of weekeinde bellen voor een afspraak. Sommige reparaties hebben gewoon haast en u kunt na uw melding dan ook rekenen op een snelle reactie. Daarom zijn wij ook op feestdagen voor alle witgoed reparatie in Lelystad gewoon beschikbaar. Vooral defecten aan bijvoorbeeld uw wasmachine of vrieskist zijn niet alleen vervelend. U kunt door een te lang uitgestelde reparatie bovendien schade en ongemak ondervinden.

Onze deskundige monteurs hebben daarom de beschikking over reserve onderdelen op voorraad.

Bovendien hebben ze ruime ervaring met alle merken en soorten witgoed.

Witgoed Reparatie Lelystad | Altijd lage tarieven

Garantie op alle witgoed reparatie in Lelystad

Onze vaste klanten in de regio Flevoland weten uiteraard wat ze aan onze monteurs hebben. Maar ook nieuwe klanten zijn van harte welkom om hun witgoed reparatie in Lelystad door onze vriendelijke reparateurs te laten uitvoeren. Wij geven bij alle door ons uitgevoerde wasmachine- en witgoed reparaties namelijk garantie. U krijgt op onze reparaties altijd 12 maanden garantie en bovendien geldt deze garantie ook op alle door ons vervangen onderdelen.

Onze monteurs zijn professioneel en beschikken over de nodige ervaring om iedere reparatie vakkundig en snel uit te voeren. Onze service auto’s zijn uitgerust met moderne gereedschappen en voldoende hoge kwaliteit reserve onderdelen.

Bovendien berekenen we zeer scherpe tarieven.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie Lelystad nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Snelle witgoed reparatie bij u op locatie

Wij repareren witgoed voor bedrijven en particulieren in geheel Lelystad. U hoeft dus helemaal niet te slepen met uw witgoed, onze monteurs zijn toegerust om te werken op locatie. Nadat u een afspraak maakt met onze witgoed reparatiedienst in Lelystad kunt u er altijd op rekenen dat uw dure witgoed deskundig en bovendien snel gerepareerd wordt. Heeft u een probleem met uw wasmachine of droger? Bij uw telefoontje naar onze reparatiedienst kunt u meteen de aard van de storing doorgeven.

Geeft uw vaatwasser een foutmelding of wil uw ijskast niet meer aangaan? Ook daarvoor kunt u een beroep doen op onze monteurs. Voor witgoedreparatie in Lelystad zijn onze monteurs altijd bereikbaar. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar: 085-1303912.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij hanteren een all-in tarief van €69,- . Dit is inclusief voorrijkosten, volledige diagnose, 15 minuten reparatietijd en exclusief eventuele onderdelen. Heeft de monteur meer reparatietijd nodig? Dan betaalt u na uw goedkeuring per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Er wordt een diagnose uitgevoerd bij de eerste afspraak. Aan de hand van de diagnose weet de monteur precies wat er aan de hand is. Afhankelijk van het probleem zal de monteur bij de eerste afspraak uw witgoed apparaat repareren. Indien een monteur een onderdeel nodig heeft die hij niet bij zich heeft, zal hij dit onderdeel bestellen en een vervolgafspraak inplannen om de reparatie af te maken.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, op de reparatie krijgt u 3 maanden garantie en op onderdelen 1 jaar.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, bij ons kunt u Pinnen of contant betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een afspraak inplannen kan door middel van het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button