085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Leiden

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Leiden

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Leiden

We bieden reparatiediensten voor alle soorten witgoed apparaten in Leiden aan. We hebben oude apparaten onderhouden en nieuwe gerepareerd aan veel tevreden klanten. Bel ons voor meer informatie.

Waarom kiezen voor witgoed reparatie Leiden?

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie
Alle services zijn volledig gegarandeerd

We nemen de vertrouwelijkheid van klanten zeer serieus. Bekijk onze pagina met privacybeleid en bel ons voor meer informatie.

Witgoed & Wasmachine reparatie service in Leiden

Wasmachine reparatie Leiden

Als u probleemloze reparatie- en installatiediensten voor een wasmachine thuis nodig hebt, is onze witgoed reparatie dienst in Leiden een naam die u kunt vertrouwen.

Wij repareren en onderhouden, in eigen beheer, alle belangrijke merken en modellen van wasmachines. Als uw wasmachine geen warm of koud water levert, leegmaakt of ronddraait of gewoon niet goed werkt, belt u gewoon zodat we een afspraak kunnen maken. We zullen uw wasmachine weer op orde brengen.

Vertrouw niet op alleen maar een reparatieservice, want u kunt uiteindelijk meer betalen dan waar u op heeft gerekend. Kies ons als uw reparatie specialist in Leiden. We bieden een breed scala aan reparatieservices voor elektrische apparaten van alle merken en modellen. We hebben een breed scala aan reserveonderdelen bij ons, wat ervoor zorgt dat elke vervanging die nodig is voor uw defect onderdeel bij het eerste bezoek wordt gedaan. Als we het onderdeel niet bij ons hebben, zullen we het binnen 48 uur brengen en plaatsen.

Snel een witgoed reparatie in Leiden nodig? Bel naar 085-1303912. Een van onze medewerkers bij Fixmywitgoed staat u graag te woord.

Vaatwasser reparatie service in Leiden

Wij installeren, onderhouden en repareren grote merken vaatwassers. Als uw vaatwasser niet correct start of lekt of abnormale geuren produceert, luidruchtig is of niet goed schoonmaakt, als de zeepdispenser vastzit of om een ​​andere reden, bel dan gewoon om een ​​afspraak te maken wanneer u maar wilt. We zullen uw vaatwasser herstellen om deze perfect te laten werken.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Leiden nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasdroger reparatie in Leiden

We zijn in jouw buurt en we maken het, waar u het ook hebt gekocht, we kunnen het repareren. We repareren de meeste grote merken, merken en modellen. Als u op zoek bent naar een droger reparatie in Leiden en omgeving kan Fixmywitgoed u goed op weg helpen. Wij zijn uw beste optie voor het snel en eenvoudig repareren van drogers.

Als uw droger oververhit is, abnormaal veel lawaai maakt, de kleding niet goed droogt of een ander probleem vertoont, bel dan om een ​​afspraak te maken wanneer u maar wilt. We zullen uw droger weer in perfecte staat herstellen.

Koelkast en vriezer reparatie in Leiden

Wij repareren en onderhouden, in eigen beheer, alle grote merken en modellen van koelkasten en diepvriezers, of het nu een koelkast is met een vriescel boven of onder, een koelkast naast of een volle koelkast, we kunnen het repareren. De meeste van onze koelkast reparaties in Leiden zijn ondergeschikt (dat wil zeggen niet gerelateerd aan een defecte compressor)? Dit is goed om te weten, omdat het u helpt geld te besparen en uw apparaat nieuw leven in te blazen.

Vormt een laag ijs zich op de muren van uw koelkast? Lijkt de temperatuur van de vriezer goed, maar is het compartiment voor vers voedsel aan het opwarmen? Lekt er water? Hoort u een tikkend geluid aan de achterkant van uw koelkast? Als u ‘ja’ hebt gezegd tegen een van deze vragen of een situatie hebt die vergelijkbaar is met wat hier wordt genoemd, belt u ons nu! We zullen een afspraak op uw gemak plannen. We zullen uw koelkast weer in perfecte staat herstellen.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Reparaties en installaties van apparaten in Leiden

Als u reparatie- en installatiediensten voor uw huishoudelijke apparaten nodig heeft, kunt u bellen met Fixmywitgoed. Wij kunnen u ten allen tijde voorzien van een snelle en efficiënte service. Wij zijn zeer ervaren en gekwalificeerd op het gebied van witgoed reparatie in Leiden. Of het nu een wasmachine of vaatwasser is, wij kunnen betrouwbare en kosteneffectieve reparaties voor elk apparaat aanbieden.

Vriendelijk en professioneel
Geen voorrijkosten
Geen gesprekskosten
Concurrerende prijzen

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij hebben een all-in tarief van €69,-. De monteur komt dan langs voor een volledige diagnose en heeft 15 minuten reparatietijd. Als de monteur langer nodig heeft dan 15 minuten reparatietijd, komt er €24,50 per kwartier extra erbovenop.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij een witgoed reparatie wordt er eerst een diagnose uitgevoerd. Aan de hand van de diagnose weet de monteur wat uw witgoed apparaat mankeert. Als de monteur het direct kan maken dan zal hij dit ook doen, maar soms moet de monteur een onderdeel bestellen. Wanneer het onderdeel dan binnen is, zal er een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja er zit zowel garantie op de reparatie als op de onderdelen. U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons Pinnen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een reparatie afspraak kunt u makkelijk zelf inplannen via het aanvraagformulier die u kunt op de website. Wilt u liever een medewerker spreken? Neem dan telefonisch contact op, wij kunnen dan direct een afspraak met u inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button