085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Huizen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Huizen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Huizen

Woont u in Huizen en is uw wasmachine kapot? Zoekt u een deskundige witgoedmonteur die uw wasmachine voordelig kan repareren? De witgoed monteurs van fixmywitgoed.nl zijn voor wasmachine reparatie in het Gooi iedere dag bereikbaar. Het is nooit leuk als een vaatwasser, wasmachine of vriezer stuk gaat, maar de zekerheid van een goede en snelle wasmachine reparatie kunnen we onze klanten in Huizen altijd bieden. Met ruim 15 jaar ervaring bij het repareren van alle soorten witgoed waaronder wasmachines zijn onze monteurs bekend met alle merken en modellen. Voor installatie van uw witgoed kunt u ook een beroep op ons doen. Onze monteurs berekenen geen voorrijkosten en komen in alle buurtschappen en wijken van Huizen graag naar u toe.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Vakkundige reparatie van alle merken en typen wasmachines is ons handelsmerk. Onze monteurs zijn ook nog eens goed bereikbaar. Wilt u met spoed een wasmachine monteur aan huis? U kunt in de regio Huizen uw wasmachine reparatie 7 dagen per week door ons laten uitvoeren. Wist u dat een goede wasmachine reparatie helemaal niet duur hoeft te zijn? De monteurs van fixmywitgoed.nl berekenen namelijk bijzonder lage reparatie tarieven. Voor wasmachine storingen en defecten zijn onze reparatiekosten de laagste in Huizen en omgeving. Bovendien hebben we vaste lage prijzen voor veel voorkomende witgoedreparaties.

Wasmachine reparatie door onze experts is zonder uitzondering vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuwe wasmachine. Bovendien krijgt u voor alle wasmachine reparaties in Huizen eerst de prijs door. Zo weet u precies waar u staat. Onze monteurs hebben ervaring met de reparatie van alle merken vaatwassers, vrieskasten, koelkasten en drogers. Heeft uw witgoed een storing of defect? U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 085-1303912, ook ‘s avonds en in het weekeinde. In de regio Huizen reageren we meteen op uw reparatieverzoek. Vaak dezelfde dag komen we nog bij u langs en uw wasmachine reparatie is bij ons in vaardige handen.

Wasmachine reparatie Huizen ook in het weekeinde

Wasmachine reparatie Huizen hoe werkt dat?

Wilt u weten hoe het met onze voordelige wasmachine reparatie in de regio Huizen precies werkt? De installateurs van fixmywitgoed.nl informeren u graag. Onze monteurs komen om te beginnen gewoon bij u langs. Dit kan bij u thuis zijn maar ook bij uw bedrijfspand. U hoeft na uw telefoontje naar onze witgoed storingsdienst in Huizen voor de rest niets te doen. Loskoppelen of verplaatsen van uw witgoed is niet nodig. Onze monteurs nemen u alle werk uit handen en zijn opgeleid om op locatie te werken.

Het opsporen en repareren van defecten aan witgoed is ons dagelijks werk. Om te beginnen wordt er een storingsdiagnose uitgevoerd. Tijdens onze storingsdiagnose wordt uw apparaat deskundig en uitvoerig geïnspecteerd. Onze monteurs controleren aan uw wasmachine of vaatwasser alle techniek en elektronica. Ook de onderdelen zoals pomp, afvoer en thermostaat krijgen een grondig onderzoek.

U krijgt na onze storingsdiagnose dan ook exact te horen wat uw wasmachine mankeert en hoeveel het kost om dit te repareren. Bent u het hiermee eens? Dan wordt de wasmachine reparatie ook meteen uitgevoerd. Al onze tarieven zijn inclusief btw en arbeidsloon. Bovendien krijgt u op alle, door onze monteurs uitgevoerde wasmachine reparaties, ook nog eens 12 maanden garantie.

Schriftelijke garantie op alle wasmachine reparaties

De monteurs van fixmywitgoed.nl verstaan hun vak en bieden goedkope wasmachine reparaties met schriftelijke garantie. Onze garantie omvat de wasmachine reparatie en alle gebruikte onderdelen. Gaat er, binnen de garantieperiode toch iets weer stuk aan uw wasmachine? Dan komen we dit, zonder kosten voor u, gewoon weer in orde maken.

Het is nooit leuk als er iets stuk gaat aan uw wasmachine en dat begrijpen onze monteurs ook best. Maar gelukkig bent u met een wasmachine reparatie van onze monteurs weer langdurig verzekerd van een prima functionerende wasmachine. Aarzel dus niet maar neem, als uw wasmachine stuk is, meteen contact met ons op. Het snel en deskundig repareren van witgoed is ons vak.

Defecten aan witgoed apparatuur worden vaak veroorzaakt door slijtage. De onderdelen van wasmachines zijn namelijk, ook bij normaal gebruik, na verloop van tijd gewoon op. Heeft u een kapotte wasmachine van een duur merk zoals SMEG, Miele of Bosch? Helaas, het is niet anders, zelfs de duurste en beste wasmachines slijten. Er is in de regio Huizen gelukkig wel een goede oplossing voorhanden. Het vervangen van onderdelen aan witgoed zoals wasmachines, ijskasten, vriezers en vaatwassers is één van onze specialisaties.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Huizen nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Vervanging wasmachine onderdelen (origineel)

Wist u dat onze Witgoed Reparatie Service in Huizen bij het vervangen van onderdelen altijd gebruik maakt van originele merkonderdelen? De monteurs van fixmywitgoed.nl kiezen bij hun wasmachine reparaties voor kwaliteit. Bovendien zijn onze witgoedmonteurs professioneel om voor topmerken wasmachines zoals Miele en AEG onderdelen te mogen vervangen.

Hierdoor blijft uw witgoedapparatuur voldoen aan de vereisten van de producent en blijven de fabrieksspecificaties en uw eventuele garantie ongewijzigd. Gaat u bij uw keuze voor witgoed altijd voor kwaliteit en duurzaamheid? Hoge kwaliteit wasmachine reparaties is een kenmerk van fixmywitgoed.nl en dit dragen onze monteurs graag uit. Wilt u, voor u een monteur in Huizen bij u thuis of kantoor laat komen, nog iets weten of heeft u een vraag voor onze witgoed experts?

Tips en advies geven onze monteurs graag. Woont u in Huizermaat West, Noord of Zuid en geeft uw vaatwasser of wasmachine een storingsmelding? Het repareren van foutcodes aan wasmachines behoort bij het vakgebied van onze witgoedmonteurs. Bent u in De Noord, Bovenweg of Zuidereng en ziet u letters en cijfers op uw display?

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Reparatie wasmachine storingen en foutcodes Huizen

Voor vragen over wasmachine reparatie en foutmeldingen mag u ons altijd bellen. Onze monteurs weten de betekenis van alle storingscodes ongeacht het merk van uw wasmachine. Wist u dat een storingscode soms al telefonisch kan worden verholpen? Alleen al daarom hoeft u in Huizen of omgeving nooit te aarzelen als u plotseling een defecte wasmachine heeft.

Oplettend moet u zeker zijn, sommige storingen en foutcodes duiden op een onderliggend motorisch mankement. Vanzelf zal dit echt niet over gaan, sterker nog, het kan zelfs verergeren met hoge kosten als gevolg. Een belletje naar onze monteurs biedt u uitsluitsel. Resetten van uw apparatuur is soms al voldoende.

Is een deskundige wasmachine reparatie de oplossing voor uw situatie? Snel gebeld betekend bij fixmywitgoed.nl ook snel opgelost. Onze witgoedmonteurs zijn allround en we berekenen voor veelvoorkomende witgoed mankementen dan ook vaste voordelige tarieven. Bovendien zijn onze monteurs altijd snel en adequaat. U hoeft dus in Huizen en wijde omgeving nooit te blijven zitten met een kapotte wasmachine, ijskast, vaatwasser of vrieskist.

Wasmachine reparatie Huizen ook in het weekeinde

U kunt, voor iedere reparatie aan uw witgoed, 7 dagen per week een beroep doen op onze vakmensen. Ook op zaterdag en zondag zijn onze monteurs bereikbaar. Wij zijn in Huizen goed bekend en bezoeken alle buurten en wijken. Voor het uitvoeren van voordelige en deskundige reparaties aan witgoed staan onze monteurs voor u klaar.

Heeft u uw wasmachine gekocht voor de lange termijn en is er toch een mankement ontstaan? Repareren is altijd goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe apparatuur. Wilt u zekerheid? De gemiddelde levensduur van een ‘gewone’ wasmachine ligt rond de 10 jaar. Veel duurdere merken, zoals LG, Siemens en Miele hebben zelfs een levensduur van 15 jaar of langer. Een wasmachine reparatie is dan ook vaak een goede investering.

Onze monteurs geven op alle wasmachine reparaties in de regio Huizen 12 maanden garantie. In combinatie met onze snelle en grondige storingsdiagnose heeft u maximale zekerheid. De prijzen van onze wasmachine reparaties zijn de laagste in het Gooi. Is uw wasmachine kapot, lekt uw vaatwasser of wordt uw vriezer niet meer koud? U kunt ons meteen bellen op telefoonnummer 085-1303912. De monteurs van fixmywitgoed.nl staan dagelijks voor u klaar.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Voor een vast bedrag van maar €69,- komt er een monteur bij u langs. Voor dit bedrag krijgt u een volledige diagnose en heeft monteur 15 minuten reparatietijd. Dit is inclusief voorrijden en exclusief eventuele onderdelen.
Hoe werkt witgoed reparatie?
De monteur komt bij een witgoed reparatie altijd eerst langs om een volledige diagnose uit te voeren. Zo weet de monteur wat uw witgoed apparaat mankeert. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak uw apparaat te repareren. Maar soms moet de monteur terugkomen omdat hij een speciaal onderdeel nodig heeft voor de reparatie. Er zal dan een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, u krijgt bij ons garantie voor zowel de reparatie als voor het onderdeel. Voor reparaties geldt er een garantie van 3 maanden en voor onderdelen geldt er garantie van 1 jaar.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is bij ons mogelijk om met de PIN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
U kunt via de website door middel van het aanvraagformulier een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button