085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Houten

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Houten

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Houten

Is uw wasmachine kapot en bent u in de regio Houten? U wilt dan natuurlijk een snelle en voordelige wasmachine reparatie. Voor wasmachine reparatie in Houten en omgeving mag u de witgoedmonteurs van Fixmywitgoed.nl altijd bellen. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare monteur voor wasmachine reparatie? Onze witgoed monteurs zijn snel, vriendelijk en deskundig. Bovendien berekenen wij voor wasmachine reparatie in de gemeente Houten geen voorrijkosten of parkeergeld. Hierdoor is een wasmachine reparatie dan ook vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat.

Onze monteurs repareren wasmachines maar ook ander witgoed zoals ijskasten en vriezers. We komen uw vaatwasser of wasmachine repareren aan huis, in alle wijken en buurten van Houten. Woont u in ’t Goy, Schalkwijk of ’t Waal en is uw wasmachine stuk? Dan kunt u ons altijd bellen. De monteurs van witgoed reparatie dienst Houten zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bovendien is onze wasmachine reparatiedienst 7 dagen per week open.

Is uw wasmachine of vaatwasser stuk gegaan en zit u met de handen in het haar? Dan kunt u ons meteen bellen. Op telefoonnummer 085-1303912 meldt u uw wasmachine reparatie aan. Heeft u de bijzonderheden van uw wasmachine storing doorgegeven aan onze vriendelijke medewerkers? Na uw telefoontje kunt u dan al snel een monteur bij u thuis verwachten. Bij witgoed reparatie dienst Fixmywitgoed.nl in de regio Houten hebben wasmachine reparaties altijd prioriteit.

Wasmachine en witgoed reparatie Houten

Deskundige wasmachine reparatie met garantie

Uw wasmachine, vaatwasser of koelkast wordt deskundig gerepareerd en u krijgt op iedere wasmachine reparatie ook nog een schriftelijke garantie. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect gerepareerde machine die u voor een lange tijd zorgeloos kunt gebruiken. Bovendien geven onze monteurs u graag een paar tips om wasmachine problemen in de toekomst te voorkomen. Met goede adviezen van onze wasmachine reparatie experts kunt u zelf de levensduur van uw apparatuur met jaren verlengen.

Heeft u een moderne en vrij nieuwe wasmachine of is uw wasautomaat al een beetje op leeftijd? Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het repareren van alle merken en types wasmachines. Voordat we beginnen te werken aan uw kostbare apparatuur vindt eerst een onderzoek plaats naar de aard en oorzaak van het defect. Voor deze grondige inspectie betaald u een laag vast bedrag van € 65,- Hierbij is uiteraard de btw maar ook alvast 30 minuten arbeidsloon inbegrepen.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Storingsdiagnose Houten eerlijk en correct

Na de storingsdiagnose kunnen onze witgoedmonteurs u precies vertellen wat het mankement is aan uw wasmachine. Ook hoort u meteen hoeveel de wasmachine reparatie u gaat kosten. Is de reparatie gezien de leeftijd of conditie van uw wasmachine geen haalbare zaak? Dan zeggen onze monteurs dat eerlijk en betaald u dus alleen de diagnosekosten van € 65,- en niets extra’s. Duidelijkheid en kennis van zaken zijn de kenmerken van Fixmywitgoed.nl. Voor wasmachine reparatie in Houten gelden trouwens bijzonder voordelige tarieven. Valt de prijs u mee en besluit u om uw wasmachine te laten repareren? Dan gaan onze witgoed reparateurs meteen voor u aan de slag.

Wist u dat een wasmachine reparatie vaak een kwestie is, van het vervangen van een of twee onderdelen? Door deze onderdelen te vervangen bent u weer verzekerd van een jarenlang goed functionerende wasmachine. In onze bedrijfsauto’s hebben de vakmannen van Fixmywitgoed.nl alle onderdelen voor wasmachines en vaatwassers gewoon op voorraad. Moet er aan uw witgoed in Houten een onderdeel vervangen worden? Dan kunnen onze witgoedmonteurs dit meteen voor u doen.

U hoeft dus geen nieuwe afspraak te maken of lang te wachten.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Houten nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasmachine reparatie met originele onderdelen

Uiteraard zijn vervangende onderdelen van witgoed, die onze monteurs gebruiken, origineel of van vergelijkbare hoge A-kwaliteit. Op al onze witgoed reparaties in Houten en omgeving krijgt u dan ook een schriftelijke garantie. Onze garantie geldt voor de reparatie zelf en alle gebruikte onderdelen. De witgoedmonteurs van Fixmywitgoed.nl zijn zeker van hun zaak. Onze wasmachine reparateurs geven deze zekerheid graag door aan u, zwart op wit. Bij iedere witgoed reparatie krijgt u van ons een bon. Deze bon is tegelijkertijd uw garantiebewijs.

Woont u in de gemeente Houten en ziet u plotseling een storingscode op het display van uw wasmachine? Het verhelpen van storingen aan wasmachines en vaatwassers is voor onze monteurs geen enkel probleem. Dagelijks repareren wij wasmachines en komen daarbij allerhande foutmeldingen en storingscodes tegen. Hierdoor zijn onze monteurs perfect op de hoogte van de betekenis van deze storingscodes. Alle merken wasmachines hebben hun eigen storingscodes.

Reparatie wasmachine storing Houten

Woont u in Houten De Heul, Molenbuurt of Honswijk en heeft u een wasmachine van Zanussi, Samsung of LG met een defect? Of woont u in Houten Heemstede,Tul of in Oud-Wulven en ziet u knipperende cijfers of letters op het display? Dan kunt u eerst even zelf kijken wat deze storingscode betekent. Bent u de gebruiksaanwijzing kwijt of wilt u toch liever eerst de monteurs spreken? Dan kunt u ons gewoon bellen.Soms zijn storingen met foutcodes door onze witgoedmonteurs al telefonisch op te lossen.

Heeft u een LG-wasmachine en ziet u de storingscode IE? Onze monteurs hebben een ruime ervaring met deze storingsmelding. Wilt u weten wat de betekenis is van IE? Voor nuttige informatie en advies over wasmachine reparatie mag u vanuit Houten altijd contact met ons opnemen. De IE foutcode betekent namelijk dat uw wasmachine onvoldoende water heeft. Dit kunt u gemakkelijk controleren door de toevoerslangen even na te lopen. Blijkt alles in orde en is de watertoevoer open?

Dan zal het probleem hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met het inlaatventiel.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Verhelpen foutcodes Houten door professioneele monteurs

Heeft u er een iets oudere LG zonder display en ziet u plotseling allerlei lampjes knipperen? Ook dit duidt op een probleem met de watertoevoer. Heeft u de slang en de leiding gecontroleerd en is het probleem hiermee niet opgelost? Dan zult u toch even terug moeten bellen voor een monteur aan huis. Tijdens dit bezoek van de monteur wordt uw wasmachine onderzocht en krijgt u meteen te horen wat het probleem is en hoeveel het kost om het te repareren. De witgoed monteurs van Fixmywitgoed.nl zijn professioneel en kunnen uw kapotte LG wasmachine dan ook snel en vakkundig repareren.

Voor het vervangen van wasmachine onderdelen in Houten zoals afvoerslangen of inlaatventielen berekenen wij bijzonder scherpe tarieven. Uw LG of ieder ander merk wasmachine wordt snel gerepareerd en de storingscode wordt snel opgelost. Heeft u een wasmachine met een storingscode van een ander goed merk bijvoorbeeld een Bauknecht of een AEG? Ook deze wasmachines behoren bij de expertise van onze witgoed monteurs.

Wasmachine reparatie Houten altijd bereikbaar

Bent u in Houten-zuid, bijvoorbeeld in Loerik, Leebrug of Schonauwen en heeft uw wasmachine plotseling kuren? Onze wasmachine reparatie dienst repareert witgoed in alle wijken en buurten van Houten, zonder voorrijkosten. Is uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger kapot en weet u niet precies wat het probleem is? Onze monteurs hebben een ruime ervaring met het repareren van witgoed. Hierdoor kunnen zij tijdens een storingsdiagnose heel snel achterhalen wat het probleem is dat de storing of het defect veroorzaakt.

Heeft u een vraag over een kapotte wasmachine en wilt u graag een monteur spreken? Onze deskundige witgoed monteurs zijn 7 dagen per week bereikbaar. Is uw wasmachine, koelkast of vrieskist stuk en woont u in de regio Houten? Dan hoeft u dus niet te wachten. U kunt uw wasmachine reparatie meteen laten uitvoeren. U kunt ons bellen op het nummer 085-1303912 en krijgt meteen een monteur aan de lijn. Ook ‘s avond en in het weekeinde repareren we wasmachines en u wordt vriendelijk te woord gestaan. Voor een snelle en goedkope wasmachine reparatie in Houten bent u bij de monteurs van Fixmywitgoed.nl dagelijks welkom.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
U krijgt van ons een volledige diagnose met 15 minuten reparatie voor een vast tarief van €69,-. Dit is inclusief voorrijkosten en exclusief eventuele onderdelen. Heeft de monteur toch langer nodig dan 15 minuten? Dan betaalt u per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Er wordt eerst een diagnose uitgevoerd door de monteur, alvorens hij aan de slag gaat met de daadwerkelijke reparatie. De diagnose zal namelijk inzicht geven wat er precies aan de hand is. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak de reparatie uit te voeren, maar soms heeft de monteur toch een speciaal onderdeel nodig. Hij zal dit onderdeel dan na uw goedkeuring bestellen en er zal een vervolgafspraak ingepland worden.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparaties. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar garantie op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons met de PIN betalen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Via het aanvraagformulier op de website kunt u een afspraak aanvragen. U wordt dan teruggebeld om een afspraak in te plannen. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button