085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Hoofddorp

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Hoofddorp

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Hoofddorp

U bent dagelijks afhankelijk van elektrisch huishoudelijke apparaten als: een koelkast, een magnetron, een wasmachine of een vaatwasser. Niets is dan ook vervelender dan dat een van deze apparaten er plotseling mee ophoudt. De aanschaf van een nieuwe kost heel veel geld, maar er is ook een andere oplossing. Witgoed reparatie Hoofddorp kan uw defecte apparatuur namelijk heel goed repareren. Een reparatie is in de meeste gevallen veel goedkoper dan de mensen denken. Het gaat meestal maar om een kleine en eenvoudige reparatie. Met witgoed reparatie Hoofddorp bent u snel geholpen en bespaart u veel geld.

Hoe gaat witgoed reparatie Hoofddorp te werk?

Stel uw koelkast koelt niet meer. U wilt deze natuurlijk snel gerepareerd hebben en daarom belt of mailt u direct met witgoed reparatie Hoofddorp. Het is van groot belang dat u een goede omschrijving geeft van het probleem. Zo kunnen onze monteurs alvast een goede inschatting maken van de aard van de reparatie.

Daarna gaan wij als volgt te werk:

  • Wij maken met u een afspraak op zeer korte termijn (soms kan het op de dag zelf nog).
  • Een van onze deskundige monteurs komt langs om de klacht aan het defecte apparaat te onderzoeken.
  • De monteur stelt vast wat de klacht is en hoe hij deze het beste kan repareren.
  • De monteur vertelt u wat de kosten van de reparatie bij benadering zullen worden.
  • U beslist nu zelf of u de reparatie uit laat voeren door witgoed reparatie Hoofddorp.
  • Als u de reparatie uit laat voeren, gaat onze monteur direct aan de slag.
  • Als u de reparatie niet uit laat voeren, betaalt u alleen de onderzoekskosten.
Witgoed reparatie Hoofddorp is betrouwbaar, goed en voordelig

Witgoed reparatie Hoofddorp is betrouwbaar, goed en voordelig

Witgoed reparatie Hoofddorp biedt een goede service en levert uitstekende kwaliteit. Onze ervaren en goed gekwalificeerde monteurs zijn in staat om vrijwel ieder probleem aan uw witgoedapparaat vakkundig op te lossen. Of het nu gaat om een vriezer, een oven, een wasmachine, een wasdroger of een ander witgoedapparaat.

De monteurs van witgoed reparatie Hoofddorp kunnen alle apparatuur op het gebied van witgoed repareren. Aangezien wij de meeste onderdelen op voorraad hebben in onze servicewagens kunnen we een reparatie snel en ter plekke uitvoeren. Binnen afzienbare tijd heeft u een goed werkend apparaat en kunt u weer naar hartenlust koelen, drogen of wassen.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Hoofddorp nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

U vindt ons in Hoofddorp en omstreken

Woont u in Hoofddorp of daar in de buurt en heeft u een defect aan een witgoedapparaat? Maak gerust een afspraak met ons door te bellen of te mailen. Wist u dat de meeste storingen heel snel verholpen kunnen worden? Meestal hoeft er maar een klein onderdeel (zoals een sensor) vervangen te worden en heeft u weinig kosten aan reparatie. Het komt regelmatig voor dat we telefonisch de storing kunnen verhelpen. Het is namelijk soms zo dat door alleen het apparaat even van het stroomnet te halen de storing al verholpen is. Dit is wel zo snel en ook zo voordelig. Onze ervaren reparateurs zijn altijd in de buurt en kunnen u snel van dienst zijn.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Onze monteur komt langs voor een all-in prijs van €69,-. U krijgt dan een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd. Als de reparatie langer duurt dan 15 minuten, betaalt u per kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Tijdens de eerste afspraak wordt er vastgesteld door middel van de volledige diagnose wat uw witgoed apparaat mankeert. Als de monteur het direct kan repareren dan zal hij dit ook doen, maar soms moet de monteur een onderdeel bestellen. Wanneer het onderdeel dan binnen is, zal er een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, bij ons krijgt u garantie! Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden zonder gebruik van onderdelen. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is bij ons mogelijk om met de PIN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Via het aanvraagformulier die u kunt vinden op de website, kunt u makkelijk een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een reparatie afspraak inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button