085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Hilversum

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Hilversum

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Hilversum

Heeft u een probleem met uw wasmachine, vaatwasser of koelkast en wilt u dit snel opgelost zien? Voor alle soorten witgoed reparatie in Hilversum zijn wij altijd bereikbaar. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze witgoed monteurs. Na het aanmelden van uw storing komen wij meteen in actie. Meestal wordt uw storing door ons reparatie team nog dezelfde dag verholpen. Wij staan in de regio Hilversum dan ook bekend als de snelste en best bereikbare reparatiedienst voor alle witgoed. Hierdoor kunnen wij u onze service aanbieden voor zeer schappelijke prijzen. Wij berekenen voor reparaties aan uw wasmachine, droger of vriezer dan ook geen voorrijkosten. Het is natuurlijk nooit leuk als er een huishoudelijk apparaat stuk gaat. Maar na een vakkundige reparatie door een van onze deskundige monteurs gaat uw apparatuur vaak weer jaren mee.

U hoeft dus niet meteen een nieuwe te kopen en kunt voor wasmachine reparatie in Hilversum altijd op ons rekenen. Wilt u een storing of een defect aan uw witgoed melden? Bel dan nu met 085-1303912. Wij zijn u graag van dienst.

Witgoed reparatie in Hilversum met garantie

Onze witgoed monteurs hebben een ruime ervaring in het repareren van alle soorten, types en merken witgoed. Of u nu een recent model heeft of een wat ouder type maakt voor onze reparateurs niets uit. De binnenkant van uw witgoed heeft voor onze monteurs geen geheimen. Heeft u een vaatwasser, een wasmachine of een was-droog combinatie met een storing? In de regio Hilversum lossen we uw storingen snel, deskundig en blijvend op. Wij zijn zeker van onze vakkennis en dat krijgen onze klanten ook zwart op wit.

Onze monteurs zijn professioneel en op iedere door ons uitgevoerde witgoed reparatie in Hilversum krijgt u van ons 12 maanden garantie. Zodat u na al onze reparaties weer langdurig kunt genieten van uw witgoed.

Witgoed reparatie Hilversum | 12 Maanden garantie

Witgoed reparatie aan huis of kantoor

Ieder apparaat, hoe goed en degelijk ook, is aan slijtage onderhevig. Hierdoor kan het voorkomen dat er een storing of een defect ontstaat. Hoort u een vreemd geluid aan uw wasmachine of wasdroger? Schakel dan het apparaat liever meteen uit. Door niet tijdig te reageren kunt u namelijk het defect verergeren. Het is ook helemaal niet nodig om een wasmachine reparatie in Hilversum te lang uit te stellen. Wij zijn namelijk vlak in de buurt en komen na uw melding zo snel mogelijk naar u toe. U hoeft dus voor een deskundige reparatie de deur niet uit en uw witgoed kan gewoon op zijn plaats blijven staan.

Onze monteurs komen repareren bij u aan huis of bij uw bedrijfsruimte. Onze montage en reparatie teams hebben bovendien altijd de beschikking over een compleet toegeruste service auto en zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen.

Witgoed onderdelen vervangen in Hilversum

Voor het oplossen van een storing aan uw witgoed kan het soms nodig zijn om onderdelen te vervangen. Onze monteurs weten wat ze doen en zijn in staat om snel te achterhalen welk onderdeel van uw witgoed het probleem of de storing veroorzaakt. Wilt u van tevoren graag weten hoeveel een reparatie of het vervangen van een onderdeel gaat kosten? Onze monteurs kunnen u dit precies vertellen. Bovendien werken we, voor de meeste voorkomende reparaties, met vaste lage tarieven. Wij hebben, door onze drukke witgoed en wasmachine reparatie dienst, de beschikking over voldoende vervangende onderdelen. Gewoon op voorraad. Hierdoor kunnen we de vervanging van onderdelen aan wasmachines, vriezers of vaatwassers meestal direct uitvoeren.

We werken uitsluitend met echte merkonderdelen of nieuwe onderdelen van een gelijkwaardige hoge kwaliteit. Ook op het vervangen van onderdelen aan uw witgoed krijgt u van ons een schriftelijke garantie. Zoekt u een deskundige en snelle reparateur voor uw witgoed? Of wil u een onderdeel vakkundig laten vervangen? Onze reparatiedienst is in de regio Hilversum altijd voor u beschikbaar.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% Professioneel

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Hilversum nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasmachine reparatie in Hilversum door ervaren monteurs

Een kapotte wasmachine of vriezer komt altijd ongelegen. Onze ervaren monteurs hebben daarvoor ook alle begrip. Daarom zullen we er, na uw melding, ook alles aan doen om iedere reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Ook op feestdagen, ’s avonds of in het weekeinde kunt u onze monteurs altijd bellen. In de regio Hilversum weten onze vriendelijke monteurs goed de weg. In welke wijk of buurt u ook bent, wij zijn altijd snel ter plaatse. Weet u misschien zelf al wat het probleem is of geeft uw vaatwasser of wasmachine een foutcode? Dan kunt u dit bij uw telefoontje aan onze dienst Witgoed Reparatie in Hilversum gelijk doorgeven.

Onze monteurs zijn namelijk op de hoogte van alle voorkomende storing- en foutcodes. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen we de benodigde reparaties bovendien snel en kundig voor u uitvoeren. Wilt u gelijk een ervaren monteur spreken? U kunt ons altijd bereiken via 085-1303912

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?
Wij hanteren een standaard tarief van 69 euro. In dit bedrag krijgt u een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd.
Hoe verloopt een afspraak van een witgoed reparatie?
De monteur komt bij de eerste afspraak voor een volledige diagnose en heeft hierbij ook 15 minuten reparatietijd. Mocht het na de diagnose blijken dat hij een onderdeel nodig heeft die hij moet bestellen dan zal hij een vervolgafspraak inplannen om de reparatie dan verder af te ronden.
Zit er garantie op de reparatie en/of onderdelen?
Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparaties. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar garantie op het onderdeel.
Kan ik het bedrag Pinnen of contant betalen?
Ja, het is mogelijk om bij ons te PINNEN of contant te betalen.
Hoe kan ik een reparatieverzoek indienen?
Een reparatieverzoek kan ingediend worden door een aanvraagformulier via de website. U kunt ook telefonisch een reparatieverzoek inplannen. Per telefoon kan er vrijwel direct een afspraak ingepland worden met de planning. Bij het maken van een afspraak geeft u aan welk soort witgoed apparaat een defect bevat.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button