085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Haarlem

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Haarlem

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Haarlem

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast? Meestal ziet u op tegen de (hoge) kosten die een nieuw apparaat of een reparatie met zich meebrengt. Toch blijkt dit in de praktijk heel erg mee te vallen. Wist u dat er in de meeste gevallen slechts een klein onderdeel (zoals een sensor) vervangen hoeft te worden? Onze witgoed reparatiedienst staat bekend om zijn vakkundige kennis en goede service. Wij kunnen alle reparaties op het gebied van witgoed uitvoeren.

Hoe gaat witgoed reparatie Haarlem te werk?

Stel u wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser gaat kapot. Op dat moment neemt u contact op met onze serviceafdeling. Wij proberen binnen 24 uur, of in ieder geval op korte termijn, een afspraak met u te plannen. Vervolgens komt een van onze ervaren en vakkundige witgoed monteurs bij u langs. Hij zal constateren wat het defect is en u een prijsopgave geven van de eventuele reparatie. U beslist uiteindelijk zelf of u de reparatie uit laat voeren of niet.

Witgoed reparatie Haarlem | Geen voorrijkosten

Wasmachine reparatie Haarlem

Het kan heel goed gebeuren dat uw wasmachine het water niet wegpompt, of halverwege het programma stopt met wassen. Ook kan het zijn dat de wasmachine meer lawaai maakt dan normaal, of niet meer centrifugeert. Voor deze en alle andere gebreken aan uw wasmachine hebben wij een vakkundige oplossing. Als u wasmachine niet meer start, is het sowieso tijd om te bellen met wasmachine reparatie Haarlem.

Vaatwasser reparatie Haarlem

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw vaatwasser het niet meer doet. Dit zijn de meest voorkomende klachten:

  • De vaatwasser krijgt de vaat niet goed schoon.
  • De vaatwasser droogt de vaat niet.
  • De vaat is aangetast na een wasbeurt.

Onze ervaren witgoed monteurs kunnen een dergelijke reparatie zeer goed uitvoeren. Wij voeren alle vaatwasser reparaties in Haarlem uit.

Koelkast reparatie Haarlem

Stel dat uw koelkast niet goed sluit, een beetje lekt of slecht koelt. Dan is het verstandig om een monteur te laten komen. Wij zijn er voor alle koelkast reparaties in Haarlem.

Waarom witgoed reparatie Haarlem?

Onze monteurs beschikken over een gedegen vakkennis en zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Sowieso geven wij u twaalf maanden garantie op een reparatie, omdat wij willen dat u honderd procent tevreden bent. Daarnaast zijn we bekend met alle bekende witgoedapparatuur en hebben de meeste onderdelen op voorraad, zodat we een onderdeel ogenblikkelijk kunnen vervangen. We repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in Haarlem en de omgeving.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Haarlem nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij hanteren maar een vast tarief van €69,- voor een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd. Heeft de monteur langer nodig van 15 minuten reparatie? Dan betaalt u per 15 minuten €24,50 extra. Er kunnen ook eventueel onderdeelkosten bij komen.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Er wordt een volledige diagnose uitgevoerd door de monteur wanneer hij voor het eerst bij u langs komt. Door middel van de diagnose weet de monteur wat er precies aan de hand is. Als de monteur het direct kan repareren zal hij dit ook doen. Mocht de monteur toch een vervolgafspraak moeten inplannen, om bijvoorbeeld een onderdeel te bestellen, dan zal hij dit samen met u bespreken.
Zit er ook garantie op de reparatie?
U krijgt bij ons standaard garantie. Voor reparatie krijgt u 3 maanden garantie. En voor onderdelen krijgt u 1 jaar garantie.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is mogelijk om bij ons te PINNEN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een reparatie afspraak kan ingediend worden door een aanvraagformulier via de website. U kunt ook telefonisch een reparatieverzoek inplannen. Per telefoon kan er vrijwel direct een afspraak ingepland worden met de planning. Bij het maken van een afspraak geeft u aan welk soort witgoed apparaat een defect bevat.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button