085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Eemnes

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Eemnes

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Eemnes

Is uw wasmachine kapot en zoekt u een voordelige en betrouwbare witgoedmonteur? In de regio Eemnes maken de monteurs van fixmywitgoed.nl een dagelijkse ronde voor wasmachine reparatie aan huis. Is uw wasmachine stuk en woont u in Eemnes-Binnen of Eemnes-Buiten? Dan mag u meteen bellen voor een afspraak. Onze monteurs zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren snel op uw verzoek. U hoeft dus nooit lang te blijven zitten met een kapotte wasmachine en stapels wasgoed, maar kunt uw wasmachine reparatie meteen bij ons aanmelden.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Onze deskundige monteurs komen bij u aan huis en voeren meteen een storingsdiagnose uit. Naar aanleiding van deze storingsdiagnose krijgt u precies te horen wat het probleem is aan uw wasmachine. U weet dan ook van te voren exact hoeveel de wasmachine reparatie kost. Vind u dit prima en wilt u uw wasmachine laten repareren? Dan gaan onze monteurs onmiddellijk voor u aan de slag. In de regio Eemnes repareren we dagelijks snel en goedkoop wasmachines. Het merk, type of bouwjaar van uw wasmachine speelt daarbij geen rol.

Ervaren monteurs wasmachine reparatie Eemnes

Onze gediplomeerde witgoed monteurs hebben ervaring met de reparatie van alle merken wasmachines. Of u nu een Beko heeft van vijf jaar oud, een Samsung van zeven jaar of een heel recente AEG, onze monteurs repareren alle soorten wasmachines. Wist u dat de gemiddelde levensduur van een wasmachine ruim tien jaar is? En dat topmerken wasmachines zoals Miele en AEG zelfs gemiddeld vijftien jaar meegaan? Dan begrijpt u natuurlijk ook dat een deskundig uitgevoerde wasmachine reparatie vaak groot voordeel biedt. U hoeft namelijk niet meteen een nieuwe wasmachine te gaan kopen maar kunt uw huidige exemplaar dan ook gewoon door ons laten repareren.

Wist u dat u op alle wasmachine reparaties in de regio Eemnes een schriftelijke garantie krijgt? Deze garantie omvat de wasmachine reparatie zelf en alle gebruikte onderdelen. De monteurs van Fixmywitgoed.nl zijn zeker van hun zaak en geven deze zekerheid graag aan u door. Voor een voordelige wasmachine reparatie in de regio Eemnes kunt u dan ook dagelijks een beroep op ons doen. Is uw wasmachine, koelkast of vaatwasser stuk en woont u in Eemnes of omgeving? Dan mag u ons bellen op telefoonnummer 085-1303912. De witgoed monteurs van fixmywitgoed.nl zijn u graag van dienst.

Ervaren monteurs wasmachine reparatie Eemnes

Onze vriendelijke monteurs hebben ruim 15 jaar ervaring met het repareren van alle soorten witgoed waaronder wasmachines. Hierdoor zijn we prima op de hoogte van de verschillende merken wasmachines en hun veel voorkomende mankementen. Als het gaat om vakkennis en adequate wasmachine reparaties bent u bij witgoed reparatie bedrijf fixmywitgoed.nl op de juiste plek.

De gediplomeerde monteurs van onze Wasmachine Reparatie Dienst kunnen heel snel tijdens een storingsdiagnose de aard van een defect voor u vinden. Zo weet u precies wat het probleem is aan uw wasmachine en u krijgt ook te horen hoeveel de wasmachine reparatie gaat kosten. Voor regelmatig voorkomende wasmachine reparaties in Eemnes hebben we standaard lage tarieven.

Woont u in de Noordbuurt of de Zuidbuurt, heeft u een wasmachine probleem en wilt u hier graag een monteur over spreken? Ook dan mag u ons altijd bellen. Onze experts staan u graag te woord. Voor telefonisch advies en informatie kunt u gewoon bij ons terecht. Service en klantvriendelijkheid zijn bij fixmywitgoed.nl vanzelfsprekend.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Eemnes nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasmachine storing snel verholpen

Heeft uw wasmachine een storing en woont u aan de Laarderweg of aan de Wakkerendijk? Een wasmachine storing kan van alles zijn, zoals een waterlekkage, een raar geluid of een storingsmelding op uw display. De monteurs van witgoed reparatiedienst Eemnes zijn allround en vakkundig.

Hoort u aan uw wasmachine een vreemd geluid tijdens het draaien? Als u zo’n geluid hoort, kunt u het beste uw wasmachine meteen uitdoen. Door onnodig lang door te blijven wassen kunt u namelijk het probleem aan uw wasmachine verergeren. Uw wasmachine kan zelfs helemaal stuk gaan. Onnodig, want met één telefoontje naar de witgoed reparatiedienst van fixmywitgoed.nl kunt u alle wasmachine reparaties snel en deskundig laten uitvoeren.

Vreemde geluiden uit uw wasmachine kunnen verschillende oorzaken hebben. Wist u dat sommige problemen telefonisch al te verhelpen zijn?. In de regio Eemnes staan onze witgoedmonteurs bekend om hun vriendelijke instelling en hulpvaardigheid.

Wasmachine reparatie Eemnes ook ‘s avonds

Onze monteurs komen in de regio Eemnes gewoon bij u aan huis. Uiteraard houden we rekening met uw wensen en komen we op het tijdstip dat u schikt. Werkt u overdag en wilt u uw wasmachine ‘s avonds laten repareren? Ook voor avond reparaties kunt u in de regio Eemnes altijd een beroep doen op onze deskundige wasmachine monteurs.

Woont u aan de Meentweg of Laarderweg en heeft uw wasdroger een storing? Of woont u aan de Wakkerendijk en wordt uw koelkast niet meer goed koud? Voor reparatie van al deze witgoed mankementen kunt u dagelijks bij ons terecht. Vanzelfsprekend kunnen sommige witgoedreparaties ook niet wachten. Heeft u in de regio Eemnes een lekkage aan uw wasmachine of vaatwasser en wilt u snel een goede monteur aan huis of bedrijf? U kunt onze monteurs ook bellen op zon en feestdagen.

Heeft u een afspraak gemaakt voor reparatie? Met onze goed uitgeruste service auto’s rijden onze witgoedmonteurs snel naar u toe. De vakmensen van fixmywitgoed.nl hebben de beschikking over moderne gereedschappen en onderdelen op voorraad. Als het gaat over reparatie van witgoed kennen we ons vak. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste technieken in wasmachine reparatie en herstellen ieder mankement.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Reparatie storingscodes en telefonisch advies

Geeft uw wasmachine of vaatwasser een storingscode in het display? Dit kan een letter of cijfercombinatie zijn en gepaard gaan met een signaalcode. Voor het oplossen van storingscodes en foutmeldingen worden onze monteurs regelmatig ingeschakeld. Alle merken witgoed hebben hun eigen codes. U kunt dit nakijken in de gebruiksaanwijzing.

Staat uw storingscode er niet bij dan mag u gewoon contact met ons opnemen. De witgoedmonteurs van Wasmachine Reparatie Eemnes zijn op de hoogte van alle foutcodes en hun betekenis. Hierdoor kunnen u altijd verder helpen, soms zelfs al telefonisch. Wist u dat sommige storingen al telefonisch door onze monteurs worden opgelost?

U mag onze monteurs bellen om uw foutcode te bespreken. Kleine storingen zoals een verstopte afvoer kunt u dan zelf al proberen op te lossen. Lukt dit niet of gaat het mankement boven uw pet? Dan kunt u vanzelfsprekend alsnog een monteur aan huis laten komen.Wilt u weten waarom de monteurs van fixmywitgoed.nl in de regio Eemnes zo goed bekend staan? Dat vertellen we u graag.

Waarom de voordeligste witgoed reparatie Eemnes?

Doordat we geen voorrijkosten berekenen bent u met een wasmachine reparatie door onze monteurs gewoon altijd voordelig uit. Met onze deskundige storingsdiagnose weet u snel wat het mankement is aan uw wasmachine en hoeveel de reparatie u gaat kosten.Gemakkelijk is onze witgoed reparatie ook.

Alle soorten en types witgoed worden door onze monteurs gerepareerd. Onze monteurs zijn gewend om reparaties uit te voeren op locatie en u hoeft niets te verplaatsen of los te koppelen.

Vindt u het prettig dat uw witgoed reparatie wordt uitgevoerd door een ervaren monteur? Met onze professioneele en ervaren vakmensen hoeft u geen tweede afspraak te maken of lang te wachten. Onderdelen en de juiste gereedschappen hebben onze vakmensen altijd bij zich. Wist u al dat we op alle wasmachine reparaties in de regio Eemnes een schriftelijke garantie geven? Hierdoor bent u voor een langere periode verzekerd van een goed functionerende machine.

U krijgt van onze monteurs na afloop van een wasmachine reparatie altijd een keurige bon die tevens uw garantiebewijs is. Bent u in de regio Eemnes en heeft u een defecte vaatwasser, vriezer, koelkast of wasmachine? Wilt u een goedkope en snelle wasmachine reparatie met garantie? U kunt ons dagelijks bereiken op nummer 085-1303912. De witgoedmonteurs van fixmywitgoed.nl repareren uw witgoed deskundig en snel.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
De monteur komt bij u langs voor een all-in tarief van €69 euro. Hierin zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatie bij inbegrepen.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij de eerste afspraak wordt er door middel van een diagnose vastgesteld wat er precies met uw witgoed apparaat aan de hand is. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak uw witgoed apparaat te repareren. Als de monteur toch moet terug komen omdat er een speciaal onderdeel besteld moet worden, dan zal hij een vervolgafspraak moeten inplannen.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparatie en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is mogelijk om bij ons te PINNEN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Wilt u een reparatie afspraak inplannen? Bel ons dan op via het nummer 085-1303912 of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button