085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Dordrecht

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Dordrecht

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Dordrecht

Woont u in Dordrecht, heeft u een probleem met uw wasmachine en wilt u een deskundige reparatie aan huis? De witgoed monteurs van Wasmachine Reparatie Dordrecht zijn vlakbij u in de buurt. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor het oplossen van storingen en defecten aan uw wasmachine. Met onze jarenlange ervaring in de reparatie van wasmachines, ijskasten en vrieskasten kunnen we al uw witgoed dan ook snel en voordelig repareren.

Bovendien krijgt u op al onze wasmachine reparaties in de regio Dordrecht een ruime schriftelijke garantie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw wasmachine deskundig wordt gerepareerd. Met een wasmachine reparatie door de monteurs van Fixmywitgoed heeft u weer gegarandeerd jarenlang plezier van uw apparatuur.

Is uw wasmachine stuk gegaan in de avonduren? In Dordrecht en omgeving repareren we ook ‘s avonds wasmachines. Voor de monteurs van witgoed reparatie Dordrecht maakt het niet uit of het weekend is, zondag of een feestdag. Voor spoedreparaties kunt u ons altijd bellen. Ziet u op tegen de hoge kosten van een reparatie? Dat is bij onze monteurs niet nodig.

Doordat we geen voorrijkosten berekenen betaalt u altijd alleen voor de reparatie zelf. Is uw wasmachine al wat ouder, bijvoorbeeld een jaar of vijf en twijfelt u aan de haalbaarheid van een reparatie? Ook hierover kunnen onze monteurs u alle informatie geven.

Witgoed reparatie Dordrecht

Een wasmachine heeft een gemiddelde levensduur van tien jaar. Goede merken wasmachines zoals onder andere Miele, Bosch en Siemens gaan gemiddeld zelfs vijftien jaar mee. Hierdoor is een deskundige wasmachine reparatie meestal ruim voordeliger dan het kopen van een nieuw apparaat. Onze monteurs zijn betrouwbaar en kunnen u tijdens de storingsdiagnose precies vertellen wat het mankement is aan uw wasmachine en hoeveel dit gaat kosten om te herstellen. Zo kunt u zelf bepalen of samen met de monteur berekenen of een wasmachine reparatie voor u de juiste oplossing is.

Vaak is een storing aan uw wasmachine trouwens al opgelost met het vervangen van een klein onderdeel. Dit kan bijvoorbeeld een sensor zijn, een relais of een schakelaar. De monteurs van Fixmywitgoed hebben al deze onderdelen gewoon op voorraad. Hierdoor hoeft u dus geen nieuwe afspraak te maken. Onze monteurs repareren uw wasmachine meteen en voor een lage prijs.

Bent u in Dordrecht en is uw wasmachine stuk? Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-1303912 en meteen een afspraak maken voor een witgoed monteur aan huis.

Alle types en merken wasmachine reparatie Dordrecht

Onze monteurs hebben in Dordrecht ervaring met alle mogelijke mankementen aan wasmachines, ongeacht merk, type of bouwjaar. Hierdoor kunnen we snel en deskundig inschatten wat het probleem is. Wist u dat onze monteurs regelmatig al telefonisch een wasmachine probleem kunnen oplossen? Onze ruime ervaring met wasmachine reparaties werkt hoe dan ook altijd in uw voordeel.

Hoort u lawaai of een vreemd geluid uit uw wasmachine?

U kunt ons meteen en vrijblijvend bellen voor advies. U omschrijft het probleem, bijvoorbeeld het geluid dat u hoort. Hoort u een knarsend geluid uit uw wasmachine komen en hoort u dit geluid alleen tijdens het wassen? Dit zou een kwestie kunnen zijn van de aandrijfriem. Voor onze witgoedmonteurs is het afstellen van een aandrijfriem een fluitje van een cent.

Deze mankementen worden door onze monteurs in Dordrecht echt dagelijks gerepareerd.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Dordrecht nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Telefonisch advies wasmachine reparatie

Hoort u vanuit uw wasmachine een hard ratelend geluid, dus een geluid van ijzer op ijzer? Dan kunt u het beste de wasmachine direct stil zetten. U haalt dan alle was uit de wasmachine en controleert of er een muntje of een ander voorwerp in de trommel zit. Was dit het geval, dan verwijderd u dit natuurlijk meteen. Dit kunt u uiteraard zelf doen en hiervoor hoeft de monteur dus niet bij u langs te komen.

Is met deze handige tip uw probleem opgelost? Dan zijn we beiden heel blij. U mag ons telefoonnummer gewoon bewaren. Het nummer van een goede witgoedmonteur kan altijd handig zijn. Is uw probleem niet opgelost en hoort u nog steeds rare geluiden uit uw wasmachine? Dan kunt u gelijk een afspraak maken voor een wasmachine reparatie. In de regio Dordrecht berekenen we geen voorrijkosten en onze tarieven voor witgoed reparaties zijn altijd laag. Voor goedkope en vakkundige wasmachine reparaties in Dordrecht en omgeving mag u ons dan ook altijd bellen.

Oplossen foutcodes Dordrecht

Bent u in Dordrecht en geeft uw BOSCH wasmachine een foutmelding? Zelfs goede kwaliteit wasmachines van dit Duitse topmerk gaan weleens stuk. Een voordeel is wel dat u de kosten voor een wasmachine reparatie er altijd uit haalt. Door de goede kwaliteit van het merk BOSCH is een deskundige wasmachine reparatie vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine.

Geeft uw BOSCH wasmachine bijvoorbeeld de letters en cijfers F21 aan in het display? In uw gebruiksaanwijzing kunt u dan bekijken wat mogelijkerwijs het probleem veroorzaakt. Een F21 foutcode duidt meestal op een software probleem. Wist u dat de witgoed monteurs van wasmachine reparatie service Dordrecht ook vaak een storing aan uw BOSCH wasmachine al telefonisch kunnen oplossen? U mag ons dan ook altijd gewoon bellen als uw wasmachine een foutmelding of storingscode in het display laat zien.

Vaak adviseren onze monteurs u om de wasmachine even helemaal te resetten. Dit doet u door een bepaalde combinatie van knoppen tegelijkertijd in te drukken. Verdwijnt de storingscode op het display en functioneert uw wasmachine verder gewoon goed? Dan zijn we blij dat we uw probleem hebben helpen oplossen. Is uw probleem niet opgelost en doet uw wasmachine nog steeds gek? Dan kunt u ons meteen terug bellen voor een monteur bij u aan huis.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Snelle storingsdiagnose Dordrecht

In de regio Dordrecht biedt een storingsdiagnose op locatie 100% uitsluitsel. Tijdens de inspectie van uw wasmachine kunnen onze witgoedmonteurs u meteen vertellen wat de aard is van de storing en hoeveel het kost om meteen uw wasmachine te repareren. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring met het oplossen van storingscodes van alle merken wasmachines. Hierdoor zijn onze tarieven bijzonder voor deze soort wasmachine reparaties altijd goedkoop.

Bij de monteurs van Fixmywitgoed krijgt u van te voren altijd precies te horen hoeveel een reparatie kost. Zijn de reparatiekosten met u akkoord? Dan repareren onze monteurs uw wasmachine meteen. U kunt weer zorgeloos uw wasjes draaien en betaalt voor uw wasmachine reparaties in Dordrecht altijd de laagste prijs.

Wilt u een defect of mankement aan uw wasmachine zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Sommige wasmachine reparaties dulden geen uitstel. In de regio Dordrecht is dat ook niet nodig want de monteurs van witgoed reparatie dienst Fix my Witgoed zijn 7 dagen per week beschikbaar. Een goed functionerende wasmachine, koelkast of vrieskist is in de meeste huishoudens onmisbaar. Gaat er iets stuk, dan ontregelt dat de gang van zaken.

24/7 deskundige wasmachine reparatie Dordrecht

Voor goede en vakkundige wasmachine reparaties of het herstellen van ieder ander witgoed staan we paraat. U kunt dan ook altijd een beroep doen op de monteurs van Wasmachine Reparatiedienst Dordrecht. We komen bij u aan huis zonder voorrijkosten en betaalt alleen voor de storingsdiagnose en de reparatie zelf.

Uiteraard zijn onze prijzen voor het repareren van witgoed bijzonder voordelig. Mensen uit Dordrecht hebben ons telefoonnummer dan ook vaak opgeslagen in hun telefoon. Voor bedrijven en particulieren in Dordrecht verrichten we alle soorten wasmachine reparaties snel en vakkundig. U hoort van te voren wat het probleem is en hoeveel de reparatie u gaat kosten. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan onze reparateurs meteen voor u aan de slag.

U krijgt op al onze wasmachine reparaties en de gebruikte onderdelen een schriftelijke garantie. Met de monteurs van Fixmywitgoed Dordrecht bent u altijd verzekerd van een goed functionerend apparaat voor een laag bedrag. Heeft uw wasmachine een defect, ziet u een storingscode op het display of hoort u een raar geluid tijdens het wassen? Dan kunt u ons 24/7 bellen op nummer 085-1303912. Uw wasmachine reparatie in de regio Dordrecht wordt meteen ingepland en onze monteurs komen zo snel mogelijk naar u toe.

Wat kost een witgoed reparatie?
Bij ons betaalt u een vast starttarief van 69 euro. In het tarief zit een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd.
Hoe verloopt een witgoed reparatie?
Er wordt bij de eerste afspraak een diagnose vastgesteld door de monteur. Als het kan zal de monteur ook direct uw apparaat repareren. Mocht de monteur een onderdeel moeten bestellen dan zal hij een vervolgafspraak inplannen om de reparatie af te maken.
Krijg ik garantie?
Wij geven 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar garantie op onderdelen.
Kan ik mijn afspraak met PIN betalen?
Ja, bij ons kunt u Pinnen of contant betalen.
Hoe kan ik een afspraak maken?
Bij ons kunt u zowel via de website als via het nummer 085-1303912 een reparatie afspraak inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button