085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Delft

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Delft

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Delft

Woont u in Delft en is uw wasmachine defect? Voor een vakkundige wasmachine reparatie kunt u altijd rekenen op de monteurs van witgoed reparatiedienst Fixmywitgoed.nl. Gaat u bij een wasmachine reparatie graag voor de zekerheid van gediplomeerde witgoed monteurs en schriftelijke garantie? Dan is witgoed reparatiedienst Delft u graag van dienst. Is uw wasmachine kapot gegaan en wilt u niet te veel geld uitgeven voor de reparatie? Zeker dan is wasmachine reparatie heel goed mogelijk en zijn onze voordelige witgoed monteurs voor u beschikbaar. In de regio Delft berekenen we voor wasmachine reparaties geen voorrijkosten of parkeergeld.U betaalt alleen voor de storingsdiagnose en de wasmachine reparatie zelf. Bovendien zijn onze tarieven bijzonder laag en verlenen we een uitstekende service.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

In de Kennisstad is het telefoonnummer van wasmachine reparatiebedrijf Fixmywitgoed.nl het meest gebelde nummer als het gaat om witgoed reparaties. Hier zijn we stiekem ook best een beetje trots op. Voor goedkope en bovendien deskundige wasmachine reparaties mag u ons dan ook altijd bellen.Wilt u meer weten over onze tarieven en hoe onze wasmachine reparatiedienst precies werkt? Over wasmachine reparaties raken we nooit uitgepraat. Onze professioneele monteurs hebben een grote liefde voor het vak en zijn op de hoogte van de laatste en modernste technieken in wasmachine reparaties. Regelmatig volgen we bijscholing cursussen en workshops.

Onze kennis, wat betreft wasmachine reparaties, is actueel en volledig up to date. Woont u in Delft Voordijkshoorn of Delftse Hout en heeft u een kapotte wasmachine, koelkast of vaatwasser? Blijf er dan niet mee zitten maar neem meteen contact met ons op. We repareren al jaren wasmachines en komen in alle wijken van Delft gewoon naar u toe. U kunt ons dagelijks bellen op nummer 085-1303912.

Ook ‘s avonds mag u gerust contact met ons opnemen. De witgoedmonteurs van Fixmywitgoed.nl repareren in de regio Delft uw wasmachine snel, goed en voor de laagste prijs.

Witgoed reparatie Delft staat voor service en kwaliteit

Vaatwasser en wasmachine reparatie Delft

Heeft u een vaatwasser van een recent bouwjaar met een storing? In de regio Delft hoort het repareren van vaatwassers gewoon bij onze job. Is uw wasmachine, die al een paar jaartjes oud is, defect geraakt? Onze witgoed monteurs hebben ervaring met de reparatie van alle bouwjaren en modellen witgoed. Bent u net u in de Buitenhof of Abtswoude komen wonen en is uw wasmachine stuk gegaan terwijl er zelfs nog garantie op zit?

Onze professioneele monteurs werken volgens de officiële richtlijnen van de fabrikanten. Bij wasmachine reparaties in de regio Delft gebruiken we voor het vervangen van onderdelen altijd originele merkonderdelen. Hierdoor blijft uw fabrieksgarantie intact.

Woont u in Tanthof Oost of Voorhof en is uw wasmachine kapot gegaan op een ongelegen moment? Geen paniek, u kunt u onze monteurs meteen bellen. Onze wasmachine reparatie dienst is in Delft en omgeving 24 uur per dag en alle dagen van de week geopend. Ook op zon en feestdagen kunt u onze monteurs bereiken.

Voor wasmachine reparaties maken we sowieso altijd spoed. Onze monteurs weten als geen ander hoe vervelend het is om zonder wasmachine, droger of vaatwasser te zitten. Daarom reageren onze monteurs snel op uw melding en uw wasmachine reparatie in de regio Delft wordt meteen ingepland.

Heldere en snelle storingsdiagnose biedt uitkomst

Heeft u een probleem met uw wasmachine maar weet u de oorzaak niet? Een storingsdiagnose door één van onze monteurs biedt u uitsluitsel. Door onze jarenlange ervaring met de techniek van witgoed kunnen we snel achterhalen waar mankementen door worden veroorzaakt. Wasmachine reparatie heeft voor de monteurs van Fixmywitgoed.nl geen geheimen.

Hoort u vreemde geluiden uit uw ijskast of wil uw wasmachine helemaal niets meer doen? Voor alle storingen hebben we een oplossing. Heeft u een moderne wasmachine die er plotseling mee is gestopt of geeft uw wasmachine een storingsmelding of ziet u letters of cijfers op het display? Ook dan mag u ons altijd bellen.

Onze monteurs kennen de betekenis van foutcodes uit hun hoofd en weten zo precies wat het mankement is aan uw wasmachine. Is het iets simpels wat u zelf gemakkelijk kunt oplossen? Dan krijgt u van onze monteurs gratis advies en goede tips.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Delft nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Tips en advies witgoed reparatie Delft

Telefonisch kunnen sommige storingen al worden opgelost door onze monteurs. Ziet u op uw AEG wasmachine bijvoorbeeld de storingscode E20? Dit betekent meestal dat er een probleem is met uw afvoer. U kunt dan zelf even controleren of er bijvoorbeeld een sok of een ander klein kledingstuk de afvoer blokkeert. Ook kunt u even zelf kijken als het filter aan de onderkant van uw wasmachine misschien vol zit met vuil of kledingvezels.

Heeft u de adviezen van onze witgoedmonteurs opgevolgd en is uw probleem hiermee opgelost? Dan zijn we heel blij voor u. U heeft zich de reparatiekosten namelijk bespaard. Is het helaas niet gelukt om zelf het mankement te verhelpen? Dan kunt u meteen een afspraak maken voor wasmachine reparatie aan huis.

Voorrijkosten of parkeergeld rekenen we niet. U betaalt alleen voor de storingsdiagnose en de reparatie zelf. Niets voor niets is wasmachine reparatie van Fixmywitgoed.nl de goedkoopste in de regio Delft. Woont u in Delft Binnenstad of in Vrijenban en is uw wasmachine uitgevallen? Dat is natuurlijk heel vervelend. Na uw aanmelding voor wasmachine reparatie komen de witgoedmonteurs van Fixmywitgoed.nl in Delft meestal dezelfde dag nog naar u toe.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Wasmachine reparatie in groot Delft

Heeft uw wasmachine een probleem in Wippolder of Ruiven en wilt u dit zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Onze witgoedmonteurs komen in alle wijken en buurten van Delft en zijn bovendien altijd prima bereikbaar. U kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor alle soorten witgoed reparaties.

Gaat het om een kapotte wasmachine of een vaatwasser die gemaakt moet worden? Is er een storing aan uw koelkast of ijskast en wilt u deze snel en deskundig gerepareerd hebben? Gaat u daarbij voor de zekerheid van een deskundige reparatie? Dan zijn de monteurs van witgoed reparatie Delft u graag van dienst. Onze witgoedmonteurs zijn vriendelijk, stipt en vakkundig.

Onze witgoedmonteurs hebben een zeer ruime ervaring in het repareren van alle types en merken witgoed. Wist u dat we al ruim 14 jaar in het vak zitten? Werken op locatie vormt voor onze monteurs daarom geen enkel obstakel. Met gespecialiseerd gereedschap en een goede know how is ook uw witgoed snel gerepareerd.

Wasmachine reparatie incl. software storingen Delft

In de regio Delft delen onze monteurs hun kennis graag en voorzien u van goede en adequate witgoed reparaties. Blijft uw wasgoed nat in de machine, geeft uw wasmachine een foutcode aan of wilt uw wasmachine helemaal niet meer in het juiste wasprogramma gaan?

In Delft en omgeving repareren onze monteurs ook software storingen en elektronische defecten van wasmachine.

Onze monteurs werken in Delft voor particulieren maar ook voor bedrijven. We komen voor wasmachine reparatie en alle overige witgoed reparaties simpelweg bij u aan huis, kantoor, school of winkel. U hoeft dus nooit te gaan slepen met uw wasmachine, ijskast of vaatwasser. Buizen of kabels hoeft u niet te gaan loskoppelen. Onze monteurs nemen u alle zorg uit handen en repareren uw witgoed apparatuur deskundig en snel, gewoon op locatie.

Is er een storing aan uw witgoed en wilt u graag een huisbezoek van een voordelige en vaardige reparateur? Als het gaat om wasmachine reparatie in de Delft staan we altijd voor u klaar. U kunt ons nu meteen bellen op het telefoonnummer 085-1303912 en uw reparatieaanvraag doorgeven. Meldt u uw wasmachine reparatie vroeg bij ons aan? Dan bezoekt een monteur van ons witgoed reparatie bedrijf u meestal nog dezelfde dag. In de regio Delft zijn de monteurs van wasmachine reparatie fixmywitgoed.nl alle 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
Voor een vast tarief van €69,- komt de monteur bij u langs voor een volledige diagnose en heeft hij 15 minuten de tijd om uw witgoed apparaat te repareren. Als de monteur toch meer tijd nodig heeft dan 15 minuten, betaalt u na uw goedkeuring per 15 minuten €24,50 extra. Dit is exclusief onderdeel kosten.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Er wordt eerst altijd een diagnose vastgesteld bij een witgoed reparatie. Zo weet de monteur precies wat er aan de hand is, hoeveel reparatietijd hij nodig heeft en of er eventuele onderdelen nodig zijn. Zo weet u precies hoeveel u uiteindelijk kwijt bent aan de volledige reparatie.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Bij een reparatie zonder gebruik van onderdelen geven wij 3 maanden garantie op de reparatie. Deze garantietermijn gaat in op het moment dat de monteur het apparaat heeft gerepareerd. Op schoonmaak- cq onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan apparaten met bliksem-, water- of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld. Onderdelen hebben standaard 1 jaar garantie.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons Pinnen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een afspraak inplannen kan heel makkelijk via het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button