085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Breukelen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Breukelen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Breukelen

Woont u in Breukelen en stopt uw wasmachine plotseling met draaien? Heeft u een kapotte vaatwasser, koelkast of wasmachine? Witgoed wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Dat kan ook, want voor een vakkundige wasmachine reparatie kunt u bij de monteurs van Witgoed Reparatie Service Breukelen altijd terecht. Onze monteurs zijn snel en ook nog bijzonder voordelig. Wist u dat de monteurs van witgoed reparatie bedrijf Breukelen de goedkoopste zijn op het gebied van wasmachine reparaties in de gehele regio Stichtse Vecht?

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Onze witgoedmonteurs berekenen dan ook geen voorrijkosten of parkeergeld en voeren een storingsdiagnose uit voor een scherp concurrerend tarief. Hierdoor weet u meteen waar u staat en de kosten, voor een deskundige wasmachine reparatie, zullen u zeker meevallen. Door onze ruime ervaring bij de reparatie van alle merken wasmachines, vaatwassers en koelkasten bieden we u een allround reparatieservice. Heeft u een defecte maar nog vrij nieuwe wasmachine of is uw vaatwasser, waarop u misschien zelfs nog een garantie heeft, stukgegaan?

Bel naar een van onze witgoed monteurs: 085-1303912.

Wasmachine en witgoed reparatie Breukelen

De monteurs van Fixmywitgoed.nl zijn goed opgeleid en professioneel. We zijn bevoegd om reparaties uit te voeren aan topmerken wasmachines en vaatwassers zoals Miele, Bosch, Siemens en LG. Onze monteurs volgen voor wasmachine reparaties vanzelfsprekend de officiële fabrieksinstructies en hebben de beschikking over moderne gereedschappen.

Onze witgoedmonteurs zijn in Breukelen bovendien 24-7 bereikbaar.

Zit u thuis of op kantoor met een kapotte wasmachine, afwasmachine of vriezer? Onze vriendelijke en deskundige monteurs zijn in Breukelen altijd bereikbaar. Heeft u een vlotte en vaardige wasmachine reparatie nodig in de regio Stichtse Vecht? Dan kunt u ons direct bellen via telefoonnummer 085-1303912. De witgoed reparatie dienst van Fixmywitgoed.nl helpt u snel en goedkoop. Uw wasmachine reparatie wordt in de regio Breukelen na uw telefoontje direct ingepland zonder voorrijkosten.

Wasmachine reparatie Breukelen altijd voordelig

Heeft u al een iets ouder model wasmachine of vrieskist met een mankement? Ook onbekende merken witgoed of wasmachines van meer dan 5 jaar oud worden door onze reparatie experts vakkundig hersteld. Maakt uw wasmachine herrie, wordt het water niet weggepompt of knipperen alle lampjes op het display tegelijkertijd? Een kapotte wasmachine komt natuurlijk altijd op het verkeerde moment en is alleen al daarom heel vervelend. Voor een goede wasmachine reparatie in Breukelen en omgeving kunt u onze witgoedmonteurs inschakelen.

Wist u dat de gemiddelde levensduur van een wasmachine ruim tien jaar is? En dat een goed merk wasmachine zoals bijvoorbeeld Samsung of Miele zelfs ruim 15 jaar meegaat? Hierdoor bent u met een deskundige wasmachine reparatie altijd voordelig uit. U hoeft namelijk niet meteen een nieuwe machine te kopen, maar kunt uw huidige wasmachine gewoon door ons laten repareren.

Moeten er aan uw kostbare wasmachine een of meerdere onderdelen worden vervangen? Bij het vervangen van onderdelen tijdens het repareren van wasmachines gebruiken onze monteurs uitsluitend originele merkonderdelen. Hierdoor blijft uw eventuele fabrieksgarantie gewoon behouden. Wilt u hier meer over weten? Ook voor advies kunt u onze monteurs altijd bellen.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Breukelen nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasmachine reparatie Breukelen 24-7

Is uw wasmachine stuk en wilt u deze laten repareren maar ziet u op tegen hoge reparatiekosten? Bij wasmachine reparatiedienst fixmywitgoed.nl krijgt u altijd van te voren de prijs door. Door onze snelle en vakkundige methodes van storingsdiagnose krijgt u van de monteurs adequaat en gedetailleerd te horen wat het probleem is aan uw wasmachine. Ook hoort u van onze expert meteen hoe het wasmachine mankement kan worden opgelost en wat deze reparatie gaat kosten.

De monteurs van fixmywitgoed.nl zijn, in en rondom Breukelen, dagelijks op pad om reparaties uit te voeren bij bedrijven en particulieren. Onze reparatie tarieven in de regio Stichtse Vecht zijn dan ook absoluut voordelig. Het bewijs hiervoor wordt door onze witgoedmonteurs 7 dagen per week geleverd.

Ook op zon en feestdagen mag u een beroep op ons doen. Uiteraard zijn onze wasmachine reparaties zonder uitzondering vakkundig. Een schriftelijke garantie op alle wasmachine-reparatie is bij fixmywitgoed.nl standaard. Voor handige tips en goed advies over wasmachine reparatie bent u bij ons bovendien ook welkom. Wilt u wat voorbeelden uit onze wasmachine reparatie praktijk in de regio Stichtse Vecht?

Wasmachine lekkage repareren Breukelen

Woont u in Breukelen Nijenrode of Breukelen Sint Pieters en lekt uw wasmachine water? Het eerste dat u dan kunt doen is de watertoevoer afsluiten. Dit doet u door de kraan, die zich bovenaan de wasmachine bevindt, dicht te draaien. Hierna trekt u de stekker uit het apparaat, want water en stroom gaan niet samen. Waterproblemen behoren in de regio Breukelen tot de meest voorkomende wasmachine reparaties van ons bedrijf.

U kunt ons dan ook meteen bellen om een storing of lekkage aan uw wasmachine of vaatwasser te melden. Dit soort wasmachine problemen worden door de monteurs van fixmywitgoed.nl altijd met spoed behandeld, zonder extra kosten. We begrijpen namelijk prima dat u voor zaken als waterlekkage uit uw wasmachine een snelle reparatie nodig heeft. Wilt u trouwens eerst liever even zelf proberen om de lekkage op te lossen?

Bij witgoed reparatiedienst Stichtse Vecht geven we u hierover graag advies. Lekt uw wasmachine water? Allereerst controleert u dan of de slang van uw wasmachine goed is aangesloten. Ook kunt u kijken of alle sluitringen nog in goede staat zijn. Vooral de sluitring bij de wasmachine deur kan door slijtage of beschadigingen lekkage veroorzaken. Is dit het geval bij uw wasmachine? Dan zal deze rubberen sluiting snel vervangen moeten worden.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

Professionele wasmachine reparatie Breukelen (eo)

Woont u in Breukelen Kortrijk, Laagnieuwkoop of Maarsseveen en is het rubber van uw wasmachine deur beschadigd? U kunt deze deurrubbers professioneel en goedkoop laten vervangen door één van onze monteurs. Onze monteurs doen aan wasmachine reparatie in alle buurtschappen en dorpen rondom Breukelen.

Geeft u bij uw telefoontje trouwens even gelijk het merk en type van uw wasmachine door?

Onze vriendelijke medewerkers kunnen u dan meteen vertellen wat de kosten zijn en ervoor zorgen dat de monteur zo snel mogelijk bij u langs komt. Na het vervangen van het rubber van uw wasmachine deur is uw probleem meestal meteen opgelost.

Uiteraard controleert onze monteur samen met u de werking van uw apparaat. Is de lekkage aan uw wasmachine opgelost en functioneert uw apparaat weer helemaal perfect? Pas dan zijn we tevreden. Na onze deskundige wasmachine reparaties kunt u uw machine weer gewoon onbeperkt gebruiken voor alle wasprogramma’s.

Goedkope wasmachine reparatie Breukelen

Wist u al dat onze monteurs in de regio Stichtse Vecht geen voorrijkosten berekenen en dat we vaste lage kosten berekenen voor alle wasmachine reparaties? Dit geldt natuurlijk helemaal voor het vervangen van onderdelen zoals deurrubbers. Bepaalde zaken kunnen we niet vaak genoeg herhalen. In Breukelen en omgeving zijn we de goedkoopste witgoed reparateur.

Wilt u een monteur spreken voor advies, een storing aanmelden of een wasmachine reparatie afspraak maken? De monteurs van Fixmywitgoed.nl zijn prima bereikbaar. Voor spoedklussen zoals de reparatie van lekkende wasmachines of vaatwassers waardoor wateroverlast ontstaat, mag u altijd onze hulp inroepen. U kunt uiteraard rekenen op een snelle reactie van onze wasmachine reparatie experts.

Heeft u in de regio Breukelen een storing aan uw koeling of vaatwasser? Voor alle mogelijke witgoed reparaties inclusief het repareren van kapotte vrieskisten of koelkasten kunt u ons bellen op nummer 085-1303912. Onze witgoedmonteurs zijn voor wasmachine reparatie in de regio Breukelen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
U betaalt bij ons een standaard tarief van 69 euro. Hierin zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatie bij inbegrepen.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij de eerste afspraak wordt er een diagnose vastgesteld. Aan de hand van de diagnose weet de monteur precies wat er aan de hand is. Afhankelijk van het probleem zal de monteur bij de eerste afspraak uw witgoed apparaat repareren. Indien een monteur een onderdeel nodig heeft die hij niet bij zich heeft, zal hij dit onderdeel bestellen en een vervolgafspraak inplannen om de reparatie af te maken.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Bij een reparatie zonder gebruik van onderdelen geven wij 3 maanden garantie op de reparatie. Deze garantietermijn gaat in op het moment dat de monteur het apparaat heeft gerepareerd. Op schoonmaak- cq onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan apparaten met bliksem-, water- of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, ten Bij een reparatie zonder gebruik van onderdelen geven wij 3 maanden garantie op de reparatie. Deze garantietermijn gaat in op het moment dat de monteur het apparaat heeft gerepareerd. Op schoonmaak- cq onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan apparaten met bliksem-, water- of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld. Onderdelen hebben standaard 1 jaar garantie.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons met de PIN betalen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
U kunt bij ons op twee manieren een reparatie afspraak inplannen. Dit kan namelijk via de website of direct te bellen naar 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button