085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Bodegraven

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Bodegraven

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie Bodegraven

Woont u in Bodegraven-Reeuwijk en heeft uw wasmachine een storing? Voor voordelige reparatie van witgoed kunt u dagelijks op ons rekenen. Is uw wasmachine stuk of draait uw centrifuge niet meer? Onze gediplomeerde wasmachine installateurs helpen u snel en deskundig. Daarbij berekenen we geen voorrijkosten en repareren uw wasmachine vakkundig en goedkoop. Heeft u een lekkage aan uw vaatwasser of gaat uw wasmachine ineens niet meer aan? Onze witgoed monteurs repareren wasmachines in Bodegraven en omgeving voor lage tarieven.

Geen voorrijkosten
Spoed service
Vakmanschap
Altijd dichtbij
12 maanden garantie

Wilt u weten wat het probleem is aan uw wasmachine en hoeveel de reparatie gaat kosten? Onze vakkundige storingsdiagnose biedt u snel uitsluitsel. Is uw wasmachine defect op een ongelegen moment? Onze vriendelijke witgoedmonteurs zijn altijd bereikbaar. Voor goede en goedkope wasmachine reparatie in de regio Bodegraven Reeuwijk mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 085-1303912. Voor het aanmelden van uw wasmachine reparatie mag u onze monteurs altijd bellen.

Wasmachine reparatie Bodegraven

Reparatie elektronische defecten Bodegraven

In de regio Bodegraven repareren onze witgoed monteurs vaak elektronische storingen aan wasmachines en vaatwassers. Elektrotechniek en kennis van software hoort bij de opleiding van onze wasmachine monteurs. De gediplomeerde monteurs van fixmywitgoed.nl zijn dan ook op de hoogte van de laatste technieken in wasmachine reparatie

Geen enkel defect aan uw wasmachine levert voor ons problemen op.

Woont u in Meije, Buitenkerk of in de buurt van de Burgemeester Kremerweg en heeft u een elektronische storing aan uw witgoed? Het oplossen van dit soort storingen is in onze reparatie praktijk toch wel dagelijks werk. Het verhelpen van wasmachine storingen en defecten doen we snel, goed en voordelig. Onze witgoedmonteurs komen zonder extra kosten gewoon bij u thuis.

Deskundige storingsanalyse door wasmachine experts

Gelukkig is het analyseren van wasmachine storingen tegenwoordig een stuk gemakkelijker geworden. Moderne wasmachines zijn namelijk vaak voorzien van een handig display. Het oplossen van storingen aan wasmachines, was droog combi’s en afwasmachines hoort bij ons vak. Woont u in Bodegraven-Reeuwijk en ziet u een foutmelding op uw display? Meestal is dit een combinatie van een letter en twee cijfers, maar het kunnen ook twee letters zijn.

Foutmeldingen, die ook wel storingscodes genoemd worden, geven een indicatie van de aard van de storing. De witgoed monteurs van wasmachine reparatieservice fixmywitgoed.nl hebben meer dan 15 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we naar aanleiding van een storingscode meestal snel achterhalen wat het probleem is aan uw wasmachine. Wilt u wat voorbeelden uit de praktijk? Bij het verhelpen van wasmachine defecten in Bodegraven zijn we u graag van dienst.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Bodegraven nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Oplossen foutmeldingen Bodegraven Reeuwijk

Ieder merk heeft z’n eigen storingscode. Heeft u bijvoorbeeld een Whirlpool en ziet u op uw wasmachine de cijfers FH staan? Dan is er vaak een probleem met uw water invoer. Is dit het geval met uw wasmachine en woont u in Dronenwijk of Broekvelden? Voordat u een reparatie afspraak maakt met één van onze monteurs kunt u wellicht persoonlijk de storing opheffen. Mogen we u kosteloos een goede tip geven? U kunt namelijk zelf even controleren of uw waterkraan open staat en of uw slangen goed zijn aangesloten.

Wilt u nog een praktijkvoorbeeld? Voor handige tips en nuttig advies mag u altijd een beroep doen op de montage en service experts van fixmywitgoed.nl. Een andere bekende storingscode is de foutmelding F1 of F2. Ook dit betekent meestal dat uw wasmachine geen of onvoldoende water krijgt. Lukt het u zelf niet of wilt u liever meteen een monteur aan huis om de foutcodes voor u op te lossen? De witgoedmonteurs van wasmachine reparatie bedrijf fixmywitgoed.nl staan dagelijks voor u klaar. Onze reparatie experts kennen de betekenis van alle storingscodes van de verschillende merken uit hun hoofd.

Verhelpen storingscodes vaatwassers en wasmachines

Bent u in de regio Bodegraven en heeft uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger een elektronisch defect? U mag ons voor deze en andere witgoed reparaties altijd bellen. Wilt u tijdens het aanmelden van uw reparatieverzoek de storingscode dan gelijk aan ons doorgeven? Vaak krijgt u zo al een handige prijsindicatie en we maken meteen een afspraak met u voor een witgoed monteur aan huis.

Bij Witgoed Reparatie Bodegraven zijn we zeker van onze zaak. U krijgt bij iedere reparatie dan ook een ruime schriftelijke garantie. Deze garantie, van een vol jaar, biedt u de zekerheid van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw vakkundig gerepareerde witgoed. Houdt u ervan om de puntjes op de i te zetten?

Onze garantie geldt voor zowel de reparatie zelf als alle gebruikte onderdelen.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer

12 maanden garantie op alle wasmachine reparaties

Gaat er binnen onze 12 maanden garantie op wasmachine reparatie in Bodegraven toch weer een door ons vervangen onderdeel stuk? Dan komen onze monteurs dit gewoon voor u vervangen, zonder dat er kosten aan verbonden zijn. U mag dan ook rustig vertrouwen op de vakkennis van fixmywitgoed.nl. We bieden u deze volledige garantie natuurlijk zwart op wit. Na iedere door onze monteurs uitgevoerde wasmachine reparatie krijgt u een keurige bon. Wilt u deze bon bewaren? Dit is tevens uw garantiebewijs.

Onze witgoedmonteurs in de regio Bodegraven zijn telefonisch goed bereikbaar. Heeft uw wasmachine een mankement en wilt u graag persoonlijk met een monteur spreken? Dan kunt u gewoon en vrijblijvend even bellen. U mag het probleem van uw wasmachine omschrijven aan onze monteur en u krijgt dan mogelijk al advies en tips om het zelf op te lossen. Vindt u dit niet nodig en wilt u liever gelijk een monteur aan huis laten komen? Dan kunt u uw wasmachine reparatie meteen aanmelden. Onze monteurs komen bij u aan huis of bedrijf en zijn toegerust voor professionele witgoedreparatie op locatie.

Onderdelen vervangen Bodegraven-Reeuwijk

Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van witgoed reparatie en kunnen door de snelle storingsdiagnose perfect achterhalen wat het probleem is. Moeten er aan uw wasmachine één of meerdere onderdelen worden vervangen? Ook dit is voor onze witgoedmonteurs geen enkel probleem. Vervangende wasmachine en vaatwasser onderdelen hebben we op voorraad. Uiteraard maken we bij wasmachine reparatie in de regio Bodegraven gebruik van hoge kwaliteit originele onderdelen.

Zekerheid, kwaliteit en duidelijkheid is bij fixmywitgoed.nl standaard. Hierbij speelt onze ruime ervaring bij witgoed reparaties en het vervangen van onderdelen een grote rol. Voor het verhelpen van storingen aan uw wasmachine mag u altijd een beroep op ons doen. Onze ervaring is absoluut in uw voordeel. Snelheid en expertise komen bij wasmachine reparaties goed van pas. Hierdoor houden we de arbeidskosten laag en zijn onze wasmachine reparaties de goedkoopste in de regio Bodegraven.

Snelle en voordelige witgoed reparatie zonder voorrijkosten

Heeft u een probleem met uw witgoed en bent u een inwoner van Bodegraven-Reeuwijk? Wilt u daarbij graag een deskundige monteur die een voordelig en laag uurtarief hanteert? Voor alle mogelijke wasmachine reparaties kunt u op ons rekenen. Heeft u een defect aan uw vaatwasser, vrieskast of koelkast? Voor het repareren van alle merken witgoed zijn we dagelijks bereikbaar.De monteurs van fixmywitgoed.nl berekenen geen voorrijkosten en werken in Bodegraven en omgeving met vaste lage tarieven. Door onze vakkundige storingsdiagnose weet u snel en precies wat het mankement aan uw wasmachine.

De kosten van een witgoed reparatie krijgt u, als inwoner van Bodegraven-Reeuwijk, altijd van tevoren door. Kunt u zich vinden in onze klantvriendelijke werkwijze? Onze monteurs kunnen alle voorkomende wasmachine reparaties direct en deskundig voor u uitvoeren. Uw bon is tegelijkertijd uw garantiebewijs en blijft 12 maanden geldig. Wilt u meteen een wasmachine reparatie aan huis? Bel ons dan nu op. De monteurs van fixmywitgoed.nl in de regio Bodegraven zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-1303912.

Onze vriendelijke witgoedmonteurs zijn 7 dagen per week beschikbaar.

Hoeveel kost witgoed reparatie?
U betaalt bij ons een vast tarief van €69,- euro. In dit tarief zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatietijd bij inbegrepen. Dit tarief is exclusief eventuele onderdelen kosten. Afhankelijk van welk onderdeel er nodig is betaalt u dit bedrag extra. Mocht de monteur naast de 15 minuten reparatietijd meer tijd nodig hebben, betaalt u na uw goedkeuring per gemaakte kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Bij de eerste afspraak zal de monteur een volledige diagnose uitvoeren en vaststellen wat er precies aan de hand is. Aan de hand van de diagnose zal de monteur altijd proberen om de reparatie direct af te ronden. Soms heeft de monteur een onderdeel nodig die hij eerst moet bestellen. Hij zal dan een vervolgafspraak inplannen.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, bij ons krijgt u garantie! Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden zonder gebruik van onderdelen. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar op het onderdeel.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, u kunt bij ons met de PIN betalen of contant afrekenen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
U kunt bij ons op twee manieren een reparatie afspraak inplannen. Dit kan namelijk via de website of direct te bellen naar 085-1303912.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button