085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Arnhem

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Arnhem

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Reparatie van de wasmachine in Arnhem

Bent u op zoek naar een witgoed reparatie in Arnhem? Neem voor een snelle en professionele reparatie van uw wasmachine in Arnhem en omgeving contact op met Fixmywitgoed. Wij repareren alle merken wasmachines.

Uw wasmachine of een ander witgoed apparaat is kapot en u heeft een witgoed monteur nodig? Bel met Fixmywitgoed om een afspraak te maken. Wij werken alleen met deskundige reparateurs. Er is geen merk dat we niet kunnen repareren.

Met witgoed reparatie Arnhem kunt u rekenen op:

 • Wij repareren bij u thuis of op locatie
 • Voordelige prijzen en vakmanschap
 • Ervaren en professionele witgoed monteurs
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Wij repareren ook koelkasten, drogers, vaatwassers en nog veel meer.
Witgoed reparatie Arnhem

De beste kwaliteit & service witgoed reparatie in Arnhem

Wasmachine reparatie Arnhem en omgeving dezelfde dag.

Heeft u problemen met uw wasmachine of wasdroger? Maakt u zicht geen zorgen, we hebben gespecialiseerd personeel voor het repareren van de wasmachine en andere witgoed apparaten. Wasmachines en drogers bieden huishoudens een effectieve en handige manier om de hopen vuile was die we hebben te reinigen. Vanwege de urgentie van dergelijke zaken, hebben we het als ons doel gesteld om u te helpen met reparatie services tegen betaalbare prijzen en service die u goed kunt vertrouwen. Bel vandaag nog met Fixmywitgoed.

Snelle reactie op dezelfde dag

We doen ons best om u dezelfde dag een afspraak met ons te laten maken. Op deze manier kunt u waarschijnlijk uw wasmachine of droger laten repareren op de dag dat u ons belt.

Alle wasmachine merken

Als de beste witgoed reparatie experts van de wasmachine in Arnhem hebben onze monteurs een grondige kennis van de meeste wasmachine merken. Dus als u een probleem heeft met uw wasmachine, kunnen we het bij Fixmywitgoed waarschijnlijk repareren.

Geen voorrijkosten

In tegenstelling tot anderen, zullen we de transportkosten van de uiteindelijke kosten verwijderen als u ervoor zorgt dat uw apparaat door ons wordt gerepareerd. Dat is hoe we u helpen nog meer geld te besparen.

Waar voor uw geld

Het heeft geen zin te veel aan reparaties te besteden. We hebben lagere kosten dan anderen, dus maakt u zich geen zorgen, we zijn echt betaalbaar omdat het bieden van uitstekende service ons beleid is.

 • Spoed service zelfde dag
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Waar voor je geld
 • Geopend in het weekend
 • Betrouwbaar en betaalbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Wij repareren alle merken

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% Professioneel

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Arnhem nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Hoe wij bij Fixmywitgoed te werk gaan

1. Bel of mail ons klantenserviceteam

2. Maak een afspraak voor uw witgoed reparatie in Arnhem of omgeving

3. Het probleem van uw witgoed apparaat wordt vastgesteld bij u op locatie.

4. Als de reparatie offerte wordt geaccepteerd zullen we het probleem oplossen.

Witgoed Reparatie Arnhem

Onze getalenteerde witgoed monteurs kunnen met een witgoed reparatie Arnhem alle soorten problemen aan uw witgoed apparatuur oplossen. Ongeacht of uw probleem klein of groot is, wij kunnen het probleem verhelpen. Wij beschikken over meerdere ervaren monteurs die scholing hebben gehad en genoeg ervaring hebben. Hierdoor weten zij precies hoe ze uw wasmachine weer aan de praat krijgen. Onze monteurs komen bij u op locatie. Wilt u dus vakkundig advies of één van onze ervaren reparateurs spreken? Twijfel dan geen moment langer en bel ons direct om een afspraak in te plannen.

Witgoed reparatie? Altijd 12 maanden garantie
7 dagen per week beschikbaar
Lage kosten, geen onverwachte verrassingen
Reparatie bij u op locatie

Het is uiteraard vervelend wanneer uw witgoed apparaat het niet meer doet. Fixmywitgoed.nl begrijpt dat en denkt graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparaties, of het nou gaat om een vaatwasser, koelkast, wasmachine of oven. Wij helpen u hier graag bij.

Het onderhouden van uw witgoed apparaat wordt zeer onderschat. Onze professioneele monteurs raden aan om uw apparaat goed te onderhouden. Op deze manier kunt u reparaties voorkomen. Onze monteurs geven u hier graag vakkundig advies over. Maak nu online of telefonisch een afspraak met één van onze getalenteerde monteurs.

Moet u uw wasmachine laten repareren?

Als u problemen heeft met uw wasmachine of wasdroger, kunt u rekenen op Fixmywitgoed om het voor een geweldige prijs te laten repareren. Zelfs als de garantie van uw wasmachine is verlopen, moet u niet denken dat repareren geen goede keuze is, want als u een nieuwe wasmachine koopt, moet u veel geld uitgeven. We zijn experts in het repareren en onderhouden van deze apparaten voor particuliere en zakelijke klanten, dus u kunt op ons rekenen.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Bij ons geldt er een all-in tarief van €69,-. In dit tarief krijgt u een volledige diagnose, 15 minuten reparatietijd en betaalt u verder geen voorrijkosten! Voor ieder kwartier extra dat de monteur nodig heeft voor de reparatie betaalt u €24,50.
Hoe werkt witgoed reparatie?
De diagnose wordt bij de eerste afspraak uitgevoerd door de monteur. De diagnose is er belangrijk omdat er dan precies naar voren komt wat er met uw witgoed apparaat mankeert. De reparatie wordt vaak direct uitgevoerd, maar soms is er een onderdeel nodig die besteld moet worden. De monteur zal dan een vervolgafspraak inplannen.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Op de reparatie krijgt u 3 maanden garantie en op onderdelen krijgt u 1 jaar garantie.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is bij ons mogelijk om met de PIN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Als u een afspraak wilt inplannen kan dat op twee manieren. Middels het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-1303912.

Witgoed monteur Arnhem

Bent u momenteel op een zoektocht naar een voordelige en geschikte witgoedmonteur in Arnhem en omgeving? Wij beschikken over meerdere gekwalificeerde monteurs die veel ervaring hebben en scholing hebben gehad van witgoedfabrikanten. Hierdoor kunnen zij elk witgoed probleem snel oplossen. Waardoor u weer goedkoper uitkomt met reparatiekosten. Onze monteur begint pas aan de reparatie nadat u akkoord geeft. Wij willen onverwachte verrassingen voorkomen.

Wasmachine kapot? Onze monteurs herstellen elk probleem.

Het komt bijna altijd ongelegen uit wanneer uw wasmachine een foutcode of storing oploopt. In enkele gevallen gevallen kan onze monteur dit op afstand voor u oplossen met behulp van zijn expert advies. Bij ons kunt u spreken met de monteur zelf om telefonisch advies en tips te krijgen. Wij raden af om zelf aan de reparatie te beginnen, voordat u met de monteur heeft gesproken. U kunt het probleem namelijk verergeren. Wanneer u telefonisch uw problemen beschrijft kan de monteur u uitleggen wat u kunt doen. De monteur legt u bijvoorbeeld uit hoe u een “hard-reset” kunt uitvoeren, wellicht dat uw wasmachine of ander witgoed apparaat dan weer zal functioneren.

Altijd originele en nieuwe onderdelen voor reparatie.

Onze ervaren monteurs gebruiken alleen originele onderdelen om uw witgoed apparaat te repareren. Originele onderdelen werken op langere termijn. U wilt niet weer te maken hebben met dezelfde storing na een tijdje. Wij hebben een nauwe samenwerking met originele witgoedfabrikanten waardoor wij snel kunnen handelen en dit voor een scherpe prijs. Bij ons heeft u altijd 12 maanden garantie op de witgoed reparatie.

Aarzelt u of wij ook in uw regio actief zijn? Aarzel niet langer en neem contact op.

Werkzaam in Arnhem en omgeving

Postcodes Arnhem

6800, 6801, 6802, 6803, 6811, 6812, 6813, 6814, 6815, 6816, 6821, 6822, 6823, 6824, 6825, 6826, 6827, 6828, 6831, 6832, 6833, 6834, 6835, 6836, 6841, 6842, 6843, 6844, 6845, 6846

Staat uw postcode er niet tussen? Maakt u zich geen zorgen! Contacteer ons om erachter te komen of wij ook bij u in de buurt werkzaam zijn. Woont u in Arnhem of in de nabije omgeving van Arnhem? Onze gekwalificeerde monteurs helpen u graag verder. Bel of maak online uw afspraak.

Onze monteurs zijn werkzaam in onder andere:

Alteveer/Cranevelt Arnhemse Broek
 Burgemeesterswijk en Hoogkamp  Braamweg, Hazegrietje, Klarenbeek
 Centrum  De Laar
 Elden  Elderveld
 Geitenkamp  Heijenoord en Lombok
 Klarendal  Klingelbeek
 Malburgen  Monnikenhuizen
 Presikhaaf  Rijkerswoerd
 Schaarsbergen  Schuytgraaf
 Sint Marten en Sonsbeek  Spijkerkwartier
 Velperweg e o  Vredenburg en Kronenburg

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button