085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Amstelveen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Amstelveen

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Amstelveen

Stelt u zich dit eens voor: uw wasmachine gaat stuk net nu u stapels wasgoed heeft liggen. Dan zit u met een groot probleem, want niets is vervelender dan een wasmachine die het begeeft. Gelukkig kunt u dan contact opnemen met witgoed reparatie Amstelveen. Wij zijn snel, vakkundig en bieden een goede service. In een mum van tijd functioneert het apparaat weer zoals het hoort. Wist u trouwens dat witgoed reparatie Amstelveen niet alleen wasmachines repareert, maar alle soorten witgoed?

Neem gerust eens een kijkje op onze site, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Hoe werkt witgoedreparatie Amstelveen?

Stel uw vaatwasser is kapot. U wilt deze natuurlijk snel gerepareerd hebben en daarom belt of mailt u direct met witgoed reparatie Amstelveen. Het is van groot belang dat u de klacht goed omschrijft. Zo kunnen onze monteurs alvast een goede inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden.

Daarna gaan wij als volgt te werk:

  • Wij maken met u een afspraak op zeer korte termijn (soms kan dat op de dag zelf nog).
  • Een van onze deskundige monteurs komt langs om de klacht aan het defecte apparaat te onderzoeken.
  • De monteur stelt vast wat de klacht is en hoe hij deze het beste kan repareren.
  • De monteur vertelt u wat de kosten van de reparatie bij benadering zullen worden.
  • U beslist nu zelf of u de reparatie uit laat voeren door witgoed reparatie Amstelveen.
  • Als u de reparatie uit laat voeren, gaat onze monteur direct aan de slag.
  • Als u de reparatie niet uit laat voeren, betaalt u alleen de onderzoekskosten.
Witgoed reparatie Amstelveen

U vindt ons Amstelveen en omstreken

Woont u in Amstelveen of daar in de buurt en heeft u een defect aan een witgoedapparaat? Maak gerust een afspraak met witgoed reparatie Amstelveen door te bellen of te mailen. Wist u dat de meeste storingen heel snel verholpen kunnen worden? Meestal hoeft er maar een klein onderdeel (zoals een sensor) vervangen te worden en heeft u weinig kosten aan een reparatie. Het komt regelmatig voor dat we telefonisch de storing kunnen verhelpen. Het is namelijk soms zo dat door alleen het apparaat even van het stroomnet te halen de storing al verholpen is. Dit is wel zo snel en ook zo voordelig. Onze ervaren reparateurs zijn altijd in de buurt en zijn u snel van dienst.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Amstelveen nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Witgoed reparatie Amstelveen is betrouwbaar, goed en voordelig

Gaat u alstublieft niet in zee met een onbetrouwbare witgoed reparatiedienst. Witgoed reparatie Amstelveen is een landelijk professionele witgoedservice en krijgt altijd goede beoordelingen. Wij streven namelijk naar honderd procent klanttevredenheid en dat kan alleen met goed gekwalificeerde monteurs. De monteurs van witgoed reparatie Amstelveen werken snel en vakkundig en dat ook nog eens tegen een voordelig tarief. Als u contact opneemt met witgoed reparatie Amstelveen staat er binnen afzienbare tijd een ervaren monteur van ons op uw stoep. Aangezien wij veel onderdelen op voorraad hebben in onze servicewagens is een reparatie ook zo gebeurd.

Wist u trouwens dat onze tarieven tot de laagste behoren van heel Amstelveen en omstreken?

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Bij ons betaalt een vast bedrag van €69,-. De monteur komt dan langs voor een volledige diagnose en heeft ook 15 minuten reparatietijd. Als de monteur langer nodig heeft betaalt u per kwartier €24,50.
Hoe werkt witgoed reparatie?
De monteur stelt op de eerste afspraak aan de hand van een diagnose vast wat er precies aan de hand is met uw witgoed apparaat. De monteur zal dan proberen om uw witgoed apparaat direct te repareren. Lukt dit niet, omdat er bijvoorbeeld een onderdeel speciaal besteld moet worden? Dan zal de monteur een vervolgafspraak inplannen om de reparatie af te maken.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Ja, wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparatie en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is bij ons mogelijk direct het bedrag met de Pin te betalen of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
Een reparatie afspraak kunt u makkelijk zelf inplannen via het aanvraagformulier die u kunt op de website. Wilt u liever een medewerker spreken? Neem dan telefonisch contact op, wij kunnen dan direct een afspraak met u inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button