085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Witgoed reparatie Amersfoort

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Amersfoort

Lokale monteurs bij u in de buurt

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Witgoed reparatie Amersfoort

Een lekkende koelkast, een wasmachine die het water niet meer wegpompt? Het zijn allemaal voorbeelden van problemen die je met witgoed apparaten kunt krijgen. Een van deze problemen komt u vast wel bekend voor. Misschien heeft u de neiging om bij een dergelijk probleem direct naar de winkel te gaan, of online een nieuw apparaat te kopen. Er zijn echter ook ander oplossingen mogelijk. Witgoed reparatie Amersfoort kan uw apparaat in de meeste gevallen heel goed repareren.

Een reparatie is namelijk helemaal niet zo duur als algemeen verondersteld wordt. Voor een klein bedrag heeft u op korte termijn weer een prima werkend witgoed apparaat.

Hoe gaat witgoed reparatie Amersfoort te werk?

Als u een defect opmerkt aan een van uw witgoedapparaten (bijvoorbeeld de wasmachine) belt, of mailt, u direct met witgoed reparatie Amersfoort. Het is van belang dat u de klacht goed omschrijft, zodat onze monteurs een goede inschatting kunnen maken van de te verrichten reparatie. Vervolgens maakt witgoed reparatie Amersfoort met u een afspraak om op zeer korte termijn langs te komen.

Daarna gaat het als volgt in zijn werk:

  • Een van onze deskundige monteurs komt langs om de klacht aan het defecte apparaat te onderzoeken.
  • De monteur stelt vast wat de klacht is en hoe hij deze het beste kan repareren.
  • De monteur vertelt u wat de kosten van de reparatie bij benadering zullen worden.
  • U beslist nu zelf of u de reparatie uit laat voeren door witgoed reparatie Amersfoort.
  • Als u de reparatie uit laat voeren, gaat onze monteur direct aan de slag.
  • Als u de reparatie niet uit laat voeren, betaalt u alleen de onderzoekskosten.
Witgoed reparatie Amersfoort

Welke apparaten repareert witgoed reparatie Amersfoort?

Of het nu om een oven, een wasmachine, een koelkast of een wasdroger gaat. Witgoed reparatie Amersfoort repareert alle apparaten die onder witgoed vallen. U moet hierbij denken aan alle elektrische huishoudelijke apparatuur, bijvoorbeeld: wasmachines, koelkasten, vriezers, wasdrogers, vaatwassers en magnetrons. Onze deskundige monteurs zijn ervaren in het repareren van alle merken. Het zou immers een beetje vreemd zijn als u voor ieder merk een andere monteur moet bellen.

Woont u in Amersfoort of daar in de buurt en heeft u een defect aan een witgoedapparaat? Maak gerust een afspraak met ons door te bellen of te mailen. De ervaren reparateurs van witgoed reparatie Amersfoort zijn altijd in de buurt en kunnen u snel van dienst zijn.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs.

witgoed reparatie review

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! 

witgoed reparatie review

Goede service

Goede service. De monteur kon ons snel helpen en wij hebben weer snel een schone was gedraaid!

witgoed reparatie review

Witgoed reparatie in Amersfoort nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Witgoed reparatie Amersfoort is goed snel en voordelig

Witgoed reparatie Amersfoort biedt goede service en uitstekende kwaliteit. Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen vrijwel ieder probleem aan uw witgoedapparaat oplossen. Of het nu om een koelkast, een wasmachine, een magnetron, een wasdroger of een ander witgoedapparaat gaat. Wij hebben altijd wel een monteur in dienst die dit apparaat kan repareren. Onze monteurs zijn professioneel en werken met het nieuwste gereedschap. Aangezien wij de meeste onderdelen op voorraad hebben, kunnen we een reparatie ook snel uitvoeren en heeft u in een ommezien een goed werkend apparaat dat weer jaren mee kan.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
5 tips voor een betere vaatwasser

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparingEr zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan...

Lees meer
Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Wasmachine monteur Geen voorrijkosten Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers. Direct een afspraak maken Alle merken &...

Lees meer
Hoeveel kost witgoed reparatie?
Wij hanteren een standaard tarief van €69,-. De monteur komt dan bij u langs voor een volledige diagnose en heeft ook 15 minuten reparatietijd. Als de monteur langer nodig heeft dan 15 minuten, betaalt u na uw akkoord per gemaakte kwartier €24,50 extra.
Hoe werkt witgoed reparatie?
Op de eerste afspraak zal de monteur een volledige diagnose uitvoeren. Uit de diagnose zal blijken wat er precies aan uw witgoed apparaat mankeert. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak de reparatie uit te voeren, maar soms heeft de monteur toch een speciaal onderdeel nodig. Hij zal dit onderdeel dan na uw goedkeuring bestellen en er zal een vervolgafspraak ingepland worden.
Zit er ook garantie op de reparatie?
Bij ons krijgt u standaard 3 maanden garantie op reparatie en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen voor reparatie van mijn witgoed?
Ja, het is mogelijk om bij ons te PINNEN of contant te betalen.
Hoe maak ik een reparatie afspraak?
U kunt via de website door middel van het aanvraagformulier een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button