085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Whirlpool service

Whirlpool service nodig? Wij staan voor u klaar! Dankzij jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle Whirlpool apparaten. Wij bieden onderhoud service en reparaties aan alle Whirlpool apparaten aan. Bij ons heeft u geen lange wachttijden en wordt u direct geholpen. Wij zijn daarnaast een stuk goedkoper dan Whirlpool Service zelf. Al onze monteurs hebben standaard Whirlpool onderdelen op voorraad in hun werk-bus. Eventuele storingen en reparaties kunnen daardoor per direct verholpen worden.

Bij ons betaalt u een standaard prijs en verrekenen wij geen voorrijkosten.

Een afspraak inplannen? Dat kan telefonisch of via ons website, u bepaalt zelf wanneer een Whirlpool reparateur bij u op afspraak komt.

Whirlpool wasmachine reparatie service

Naast het repareren van Whirlpool wasmachine voeren wij ook onderhoudsservices uit. U kunt bij ons terecht voor al uw Whirlpool wasmachine, onze monteurs kennen namelijk ieder type Whirlpool wasmachines. U kunt bij ons terecht als uw wasmachine bijvoorbeeld het water niet meer afpompt, of als er een manchet vervangen moet worden. U kunt bij ons ervan op aan dat de reparatie en service snel en deskundig uitgevoerd worden. Wij informeren u tevens ook over het onderhoud van uw Whirlpool apparaat en geven u daarbij advies hoe u het beste uw Whirlpool apparaat kunt onderhouden. Wij brengen u daarnaast ook vooraf op de hoogte van de mogelijke kosten en u krijgt standaard garantie op een vervangende Whirlpool onderdeel. U kunt bij ons terecht voor alle type Whirlpool wasmachines.

Wij hebben namelijk ervaring met elke type of model van een Whirlpool wasmachine:

Whirlpool FSCR
Whirlpool FWF
Whirlpool FWD
Whirlpool FWG
Whirlpool TDLR

En nog vele andere modellen van Whirlpool!

Heeft u hulp nodig? Werkt uw Whirlpool wasmachine niet meer naar behoren? Bel ons dan direct voor het maken van een afspraak!

Whirlpool wasmachine reparatie service

Whirlpool vaatwasser reparatie service

Ook voor Whirlpool vaatwassers bieden wij onderhoud service en reparaties aan. U kunt bij ons terecht voor elk type of model Whirlpool vaatwasser. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om u snel en vakkundig te kunnen helpen. Is uw Whirlpool vaatwasser stuk gegaan of werkt deze niet meer naar behoren? Neem dan contact op met ons. Er is altijd een ervaren monteur bij u in de buurt.

Witgoed service Whirlpool

Met trots kunnen wij mededelen dat wij dankzij jarenlange ervaring ieder type storing of probleem van een Whirlpool apparaat kunnen oplossen. Wij repareren tegen lage kosten voor de beste kwaliteit. Wij repareren uw Whirlpool wasmachine, Whirlpool vaatwasser of Whirlpool droger snel en deskundig. Onze Whirlpool witgoed monteur helpt u graag verder!

Neem vandaag nog contact op als u hulp nodig bij een van uw Whirlpool apparaten!

Whirlpool service monteur nodig?

Door de jaren heen hebben wij 15 jaar ervaring opgebouwd en kunnen met trots zeggen dat wij ieder type storing en reparatie verhelpen.

Laat u helpen door een echte Whirlpool monteur. Wij zijn actief in de volgende regio’s:

Staat uw regio er niet bij of twijfelt u of wij in uw regio komen? Bel ons dan gerust en wij helpen u graag verder!

Hulp nodig van een professionele witgoed monteur?
Wij zijn u met een witgoed reparatie graag van dienst.

Fixmywitgoed staat u graag van dienst in de onderstaande regio’s en omgeving.

Noord-Holland Utrecht
Amstelveen Amersfoort
Amsterdam Utrecht
Haarlem Nieuwegein
Hilversum Maarssen
Hoofddorp Houten
Zaandam Zeist
Laren Breukelen
Huizen Woerden
Zuid-Holland Eemnes
Delft Soest
Den Haag Flevoland
Dordrecht Almere
Rotterdam Lelystad
Zoetermeer Noord-Brabant
Gouda Tilburg
Bodegraven Gelderland
Wassenaar Arnhem
Noordwijk Nijmegen
Leiden Culemborg
Whirlpool service

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Call Now Button