Wasmachine reparatie

24/7 Reparateur Beschikbaar

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie

24/7 Reparateur Beschikbaar

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine reparatie: snel en vakkundig

Niets is vervelender dan een wasmachine die het plotseling begeeft. De bergen wasgoed stapelen zich op en u zit met een machine die defect is. Voordat u naar de winkel gaat om snel een nieuw apparaat te bestellen, is het verstandiger om eens te denken aan wasmachine reparatie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft wasmachine reparatie helemaal niet duur te zijn. In de meeste gevallen hoeft er maar een klein onderdeel vervangen te worden en kan uw wasmachine er weer geruime tijd tegenaan.

Een wasmachinemonteur is ook bij u in de buurt

U hoeft helemaal niet lang te wachten op een wasmachine reparatie. Er is er namelijk altijd wel een snelle en betrouwbare monteur in de buurt. Waar u ook woont, wij hebben altijd wel een monteur in uw nabijheid. Het is een kwestie van een afspraak maken (dat kan telefonisch of online) en binnen korte tijd staat onze monteur bij u op de stoep voor een wasmachine reparatie.

Wasmachine reparatie

Hoe werkt onze wasmachine reparatie?

Als uw wasmachine defect is, meldt u deze storing bij ons. Dit kan zowel telefonisch als online. Het is belangrijk dat u de klacht goed omschrijft. Zo kan de monteur alvast een goede inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Vervolgens wordt er met u een afspraak gemaakt wanneer de monteur bij u langs kan komen voor de wasmachine reparatie.

Op dat moment gaat het als volgt verder:

 • De monteur bekijkt de wasmachine en onderzoekt de klacht.
 • De monteur vertelt u wat zijn bevindingen zijn en hoe dit volgens hem dit op te lossen is.
 • De monteur geeft een prijsopgave van de nog uit te voeren wasmachine reparatie.
 • U beslist zelf of u de wasmachine reparatie uit laat voeren of niet.
 • Als u besluit de wasmachine reparatie uit te laten voeren, gaat de monteur aan het werk.
 • Als u besluit de wasmachine reparatie niet uit te laten voeren, betaalt u de onderzoekskosten die de monteur tot dan toe heeft gemaakt.

Wat te doen als een wasmachine reparatie niet meer loont?

Meestal is een wasmachine nog wel te repareren, maar soms moet u zich ook afvragen of een wasmachine reparatie nog wel zin heeft. Als u bijvoorbeeld een wat oudere machine bezit, is de kans groot dat het niet bij één wasmachine reparatie blijft. In dit soort gevallen is het wellicht verstandiger om de oude wasmachine te vervangen door een nieuwe. De reparatiekosten wegen dan niet op tegen aanschafkosten van een nieuw apparaat. Daarom is het belangrijk om de monteur uw klacht duidelijk uit te leggen. Soms kan hij in het telefoongesprek, of naar aanleiding van uw mail, al inschatten of het zin heeft om de reparatie uit te voeren of niet.

Waar vindt de wasmachine reparatie plaats?

In negen van de tien gevallen vindt de wasmachine reparatie plaats bij u thuis. Onze monteur komt bij u aan huis. Hij heeft het benodigde gereedschap bij zich en ook een aantal onderdelen. In de meeste gevallen kan hij de reparatie ter plekke uitvoeren. Bij hele complexe storingen kan het voorkomen dat de monteur besluit de wasmachine mee te nemen naar zijn werkplaats om daar de wasmachine reparatie uit te voeren. Uiteraard gebeurt dit altijd met u in overleg.

Facebook Beoordeling
5.0

100% gecertificeerd

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

24/7 Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs. ER Mamedov

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! Ram Ster

Goede service

Goede service. Kon ons snel helpen en wij weer snel een schone was gedraaid! Ferhat Yasar

Wasmachine reparatie nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

U weet niet wat het defect aan u wasmachine is

Het komt heel vaak voor dat uw machine het niet meer doet, maar dat u werkelijk geen idee heeft waar de storing vandaan komt. Dat is heel logisch, want niet iedereen heeft kennis van zaken van een wasmachine. Vaak komt onze monteur al een heel eind als u hem duidelijk uitlegt wat u gemerkt heeft aan de wasmachine. Bijvoorbeeld: dat alle lampjes knipperen, dat het water niet meer weggepompt wordt of dat het deurtje niet meer opengaat. Onze ervaren monteurs kunnen uit een dergelijk gesprek al heel snel achterhalen wat de klacht is.

Veel voorkomende storingen

We zetten de meest voorkomende storingen bij wasmachines even voor u op een rijtje. Wellicht herkent u er één of meerdere van.

 • De wasmachine wil niet starten.
 • De wasmachine pakt geen water.
 • De wasmachine wordt niet warm.
 • De wasmachine wil niet meer draaien.
 • De wasmachine wil niet meer centrifugeren.
 • De wasmachine pompt het water niet meer weg.

Voor al deze klachten hebben onze monteurs een snelle en vakkundige oplossing. Heeft u een andere klacht of defect? Ook daar kan onze monteur mee uit de voeten.

Welke merken repareren wij?

Het antwoord op deze vraag is kort en duidelijk: alle merken. Het is niet handig dat u voor ieder merk weer een andere monteur moet bellen. Daarom hebben onze monteurs kennis van alle merken wasmachines. Ondanks dat wasmachines op dezelfde manier werken, zijn er toch verschillen tussen het ene merk en het andere merk. Voor onze vakkundige monteurs maakt het niet uit welk merk wasmachine zij moeten repareren.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Wasmachine reparatie: snel en vakkundig