085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Wasmachine monteur

Geen voorrijkosten

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Wasmachine monteur

Geen voorrijkosten

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 15 jaar ervaring
Ervaren wasmachine monteurs
Ervaren & professioneel

Professionele wasmachine monteur, kwaliteit en betaalbaar

Heeft u problemen met uw wasmachine of wasdroger? Maakt u zich geen zorgen, we hebben gespecialiseerd personeel voor het repareren van de wasmachine dat uw hoofdpijn kan genezen. Wasmachines en drogers bieden huishoudens een effectieve en handige manier om de hopen vuile was die we hebben te reinigen. Vanwege de urgentie van dergelijke zaken, hebben we het als ons doel gesteld om u te helpen met reparatie services tegen betaalbare prijzen, geen voorrijkosten en service die u kunt vertrouwen.

Snelle reactie op dezelfde dag

We doen ons best om u dezelfde dag een afspraak met ons te laten maken. Op deze manier kunt u waarschijnlijk uw wasmachine of droger laten repareren op de dag dat u ons belt.

Elke wasmachine merk

Als de beste reparatie experts van de wasmachine in Nederland hebben onze monteurs een grondige kennis van de meeste wasmachines. Dus als u een probleem hebt met uw wasmachine of ander witgoed apparaat, kunnen we het waarschijnlijk repareren.

Geen voorrijkosten

In tegenstelling tot anderen, zullen we de transportkosten van de uiteindelijke kosten verwijderen als u ervoor zorgt dat uw apparaat door ons wordt gerepareerd. Dat is hoe we u helpen nog meer geld te besparen.

Waar voor uw geld

Het heeft geen zin te veel aan reparaties te besteden. We hebben altijd lage kosten, dus maakt u zich geen zorgen, we zijn echt betaalbaar omdat het bieden van uitstekende kwaliteit en service ons beleid is.

Moet u uw wasmachine laten repareren?

Als u problemen heeft met uw wasmachine of wasdroger, kunt u rekenen op Fixmywitgoed om het voor een geweldige prijs te laten repareren. Zelfs als de garantie van uw wasmachine is verlopen, moet u niet denken dat repareren geen goede keuze is, want als u een nieuwe wasmachine koopt, moet u veel geld uitgeven. We zijn bekwame experts in het repareren en onderhouden van deze apparaten voor particulieren en huiseigenaren, dus u kunt op ons rekenen. Maar wacht niet te lang, een kapotte wasmachine of droger kan brandgevoelig zijn die uw familie of bedrijf in gevaar brengt.

Waarom kiezen voor Fixmywitgoed?

  • Spoed reparatie
  • 30+ jaar ervaring
  • Kwaliteit & services
  • Geen voorrijkosten
  • Alle merken wasmachines

Wij staan voor u klaar

100% professioneel

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Professionele witgoed monteur bij u in de buurt

Bekijk hieronder in welke regio's wij werkzaam zijn. 7 dagen per week bereikbaar!

Professionele witgoed monteur bij u in de buurt

Bekijk hieronder in welke regio's wij werkzaam zijn. 7 dagen per week bereikbaar!

Flevoland

Almere
Lelystad

Noord-Brabant

Tilburg

Gelderland

Arnhem
Nijmegen
Culemborg

Komt u er niet uit? Bel direct een monteur van Fixmywitgoed!

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem. Wij zijn werkzaam in veel meer regio's. Bel ons direct.

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs. ER Mamedov

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! Ram Ster

Goede service

Goede service. Kon ons snel helpen en wij weer snel een schone was gedraaid! Ferhat Yasar

Wasmachine monteur nodig? Geen voorrijkosten

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Neem voor een snelle en professionele reparatie van de wasmachine in uw regio contact op met Fixmywitgoed. Onze wasmachine monteur repareert alle merken wasmachines.

Uw wasmachine is kapot en u hebt een monteur nodig? Bel Fixmywitgoed om een afspraak te maken. Wij werken alleen met zeer ervaren wasmachine monteurs. Fixmywitgoed heeft de oplossing voor het falen van uw wasmachine. Er is geen merk dat we niet kunnen repareren.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Repareer thuis of op locatie
  • Geen voorrijkosten
  • Goede prijzen
  • Ervaren monteurs
  • Voor particulieren en bedrijven

Onze monteurs repareren ook koelkasten, drogers en vaatwassers.

Wasmachine monteur geen voorrijkosten

Wasmachine reparatie, geen voorrijkosten

We kunnen u helpen met al uw behoeften voor het repareren van uw wasmachine. Onze ervaren wasmachine monteurs kunnen reparaties aan de wasmachine uitvoeren en rekenen geen voorrijkosten. We begrijpen dat onze klanten een druk leven hebben en we waarderen uw tijd. Daarom komen wij bij u thuis om de wasmachine te repareren, en ons team heeft vaak gebruikte onderdelen om uw klus te klaren in de kortst mogelijke tijd.

Neem contact op voor al uw reparatie behoeften.

Geen verrassingen, alleen goede communicatie

We zullen altijd de goedkeuring van onze klant verkrijgen voordat we met het werk beginnen, zodat u weet waar u het van tevoren mee eens bent. Bovendien, als we het reserveonderdeel dat nodig is voor uw machine-reparatie niet bij de hand hebben, zal ons team u op de hoogte houden en u op de hoogte houden van de verwachte kosten en wachttijden. Zorgen dat u altijd weet wat u van plan bent, geen verborgen kosten of verrassingen.

Gespecialiseerd in een breed assortiment merken van apparaten

Het reparatiebedrijf van Fixmywitgoed heeft ervaring met het werken aan alle bekende merken wasmachines en overige witgoed apparaten. Wij zijn experts op het gebied van wasmachine reparatie en hebben al meer dan 30 jaar reparaties uitgevoerd aan wasmachines. We kunnen uw machine repareren en snel weer up-to-date houden.

Boek een afspraak van een professionele reparateur online of bel ons vriendelijke personeel vandaag op 085-1303912 voor meer informatie over onze wasmachine reparatie met geen voorrijkosten.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Veel voorkomende problemen wasmachine

Elke machine is uniek en daarom is het aantal verschillende fouten bijna eindeloos. Als een bedrijf dat elke week honderden reparaties uitvoert, weten we echter welke fouten vaker optreden dan andere.

Alle wasmachines kunnen fouten ontwikkelen. Hier zijn enkele van de veel voorkomende fouten:

1. Wasmachine start niet

Er zijn veel fouten die dit kunnen veroorzaken. Vaak wil de wasmachine niet starten, omdat er geen stroom door de machine kan gaan naar een defecte sensor.

2. Wasmachine draait niet

Controleer of er een ongebalanceerde belasting in het apparaat zit en of het waterpas op het oppervlak staat.

3. Wasmachine vult niet met water

Als uw wasmachine niet met water wordt gevuld, kan het probleem zijn met de slangen, filters of zelfs de drukkamer. Dit is iets waarvoor een reparateur langs moet komen.

4. Wasmachine pompt niet af

Controleer regelmatig of de filters schoon zijn. Meestal zijn ze te vinden op de bodem van het apparaat.

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Foutcodes Samsung wasmachine resetten

Uw Samsung wasmachine kan veel verschillende foutcodes weergeven. U kunt proberen de Samsung wasmachine opnieuw in te stellen om de foutcode te wissen of verwijderen door simpelweg de stroom naar de wasmachine uit te schakelen. Dit kan de besturingskaart resetten of...

Lees meer
8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

8 Tips voor het onderhoud van de wasmachine

Wasmachines moeten zo nu en dan zelf worden schoon gemaakt. Dit kan helpen bij het stoppen van vieze geurtjes en zelfs schimmel. Er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen die een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van slijtage aan uw wasmachine....

Lees meer
Koolborstel vervangen wasmachine

Koolborstel vervangen wasmachine

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over koolborstels voor wasmachines. We bespreken ook welke symptomen u kunt verwachten als uw koolborstels versleten of beschadigd zijn.Wat doen koolborstels en hoe werken ze?Wasmachine koolborstels brengen...

Lees meer
Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Hoe reinig ik mijn wasmachine op de juiste manier

Wasmachines hebben ook een beetje liefde nodig. Hoe lang is het geleden dat je de jouwe hebt schoongemaakt?We verwachten dat wasmachines ervoor zorgen dat je vuile was weer schoon en fris wordt. Maar als je wasmachine er echt totaal niet uitziet, kun je de machine...

Lees meer
Wasmachine stinkt?

Wasmachine stinkt?

Een wasmachine, samen met uw wasmiddel, doet veel hard werk: Een van de problemen die opduiken als u uw apparaat niet schoonmaakt, is een stinkende wasmachine. Als je plotseling een wasmachine moet hebben, is het tijd om te leren hoe u een wasmachine moet schoonmaken....

Lees meer
Waarom lekt mijn wasmachine?

Waarom lekt mijn wasmachine?

Maak je je zorgen over de plas water die je zojuist in de wasruimte hebt gevonden? Raak niet in paniek – het enige dat u nodig hebt, is ontdekken waarom de wasmachine lekt en de vereiste reparatie uitvoeren. Vaak is een eenvoudige oplossing alles wat nodig is, hoewel...

Lees meer

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Share This
Call Now Button