085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Wasmachine deur gaat niet open

Wat doe je als de wasmachine deur niet open gaat?

Help, de wasmachine deur gaat niet open! Moet de wasmachine reparateur langs komen? Hoe kom je bij de was als de deur niet open gaat? Zoek de oorzaak, probeer eerst zelf de deur open te krijgen en bel anders de witgoed reparateur, want de wasmachine deur gaat niet open!

De Bosch wasmachine deur gaat niet open

Het overkomt iedereen wel eens dat je de deur van de wasmachine niet open krijgt. In de praktijk kunnen er meer oorzaken voor het probleem zijn. De Bosch wasmachine deur gaat niet open, omdat hij nog op het kinderslot staat bijvoorbeeld. Dan moet je via de handleiding het kinderslot van de vergrendeling af krijgen.

Wanneer bij een Bosch machine de deur dan toch niet open gaat, bel je de witgoed monteur.

Wasmachine deur gaat niet open

Siemens wasmachine deur gaat niet open

Is de deur van de machine geblokkeerd?. Het wasproces is mogelijk nog niet aan het einde van het programma! Wacht nog een paar minuutjes en dan krijg je de deur meestal weer open. Of je draait het programma door naar spoelen of centrifugeren en kijkt of de wasmachine na dit wasprogramma wel opengaat. Vaak kun je na een beetje studie het probleem zelf wel oplossen, maar lukt het je niet dan heb je reparatie nodig, want je Siemens wasmachine deur gaat niet open.

Samsung wasmachine deur gaat niet open

De Samsung wasmachine deur gaat niet open en je hebt zelf diverse check-ups gedaan. Als je de deur uit frustratie dicht laat en niet meer wast, stapelt de was zich op en dat is extra werk later. Het kan zijn dat de wasmachine een waarschuwing afgeeft, omdat de machine verstopt zit. Dan kun je het beste even de filter onderaan de machine achter het klepje openmaken en de filter reinigen. Let op, houd er wel een bakje onder want er komt water uit. Is dat geen oplossing? Schakel dan een witgoed reparateur in, want de wasmachine deur gaat niet open en dat wil je snel laten verhelpen.

Indesit wasmachine deur gaat niet open

De wasmachine deur is vergrendeld, wat kan de reden zijn? Misschien ligt het eraan dat de deur niet goed dicht zit. Even flink aanduwen helpt. Je kunt ook de deur via de hendel proberen te openen. Haal de machine een poosje van de elektrische aansluiting af, dus even aan het touwtje trekken om de schakelaar uit te doen. Er kan ook water in de wastrommel zijn achtergebleven. Water pomp je af of laat je weglopen via de filter. Heb je alles uitgeprobeerd en de Indesit wasmachine deur gaat niet open, neem dan direct contact op met een witgoed reparateur door te bellen naar: 085-1303912.

Hulp nodig van een professionele witgoed monteur?
Wij zijn u met een witgoed reparatie graag van dienst.

Fixmywitgoed staat u graag van dienst in de onderstaande regio’s en omgeving.

Noord-Holland Utrecht
Amstelveen Amersfoort
Amsterdam Utrecht
Haarlem Nieuwegein
Hilversum Maarssen
Hoofddorp Houten
Zaandam Zeist
Laren Breukelen
Huizen Woerden
Zuid-Holland Eemnes
Delft Soest
Den Haag Flevoland
Dordrecht Almere
Rotterdam Lelystad
Zoetermeer Noord-Brabant
Gouda Tilburg
Bodegraven Gelderland
Wassenaar Arnhem
Noordwijk Nijmegen
Leiden Culemborg

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% Professioneel

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk
Call Now Button
Share This