Wasmachine centrifugeert niet meer goed

Mijn wasmachine centrifugeert niet, wat nu?

U haalt uw was uit de wasmachine en tot uw verbazing is de kleding nog kletsnat. Dit is niet wat u verwacht na een volledige wasbeurt. De kans is groot dat er problemen zijn met het centrifugeren. Dit is een uiterst vervelend probleem, want wat doet u nu met dat natte wasgoed? Het is jammer om alles kletsnat in de droger te gooien, want in dat geval verbruikt u onnodig veel energie. Ook is het niet echt een optie om deze natte spullen aan het droogrek te hangen. Kortom: uw wasmachine centrifugeert niet meer? Of de wasmachine pompt niet af en centrifugeert niet? Dan heeft u een probleem. Goed nieuws is dat er vaak snel een oplossing voorhanden is. In de meeste gevallen hoeft dit niet eens veel geld te kosten ook.

Wasmachine centrifugeert niet meer goed

Uw wasmachine centrifugeert niet goed?

Uw wasmachine centrifugeert niet? Of de Siemens wasmachine centrifugeert niet? Uw samsung wasmachine centrifugeert niet? U kunt dan het beste even een paar dingetjes nalopen, want soms is het prima mogelijk om dit probleem zelf op te lossen. Wat kan er zoal aan de hand zijn? De wasmachine pompt niet af en centrifugeert niet?

  • Er is sprake van te veel zeepresten; veel mensen gebruiken onbewust nog steeds te veel zeep wanneer zij een was draaien. Mogelijk is dit nu ook de oorzaak van het niet centrifugeren van de machine. Het beste wat u dan kunt doen is een was draaien op 95 graden. Gooi wat soda in de trommel en na de wasbeurt zijn alle zeepresten als sneeuw voor de zon verdwenen.
  • De afvoerbuis is vies; het kan voorkomen dat deze buis verstopt raakt door bijvoorbeeld pluisjes en eventueel muntstukken of knikkers. Wat kunt u doen? Zet de wasmachine eerst even uit en haal daarna de stekker uit het stopcontact. U kunt nu het klepje van de afvoerbuis openen en het eventuele vuil verwijderen.

De wasmachine centrifugeert soms wel soms niet

Is het probleem toch nog niet helemaal verholpen en de wasmachine centrifugeert soms wel en soms niet? Ook in dat geval zou u bovenstaande acties kunnen uitproberen. Blijft dit probleem zich echter voordoen en merkt u de wasmachine centrifugeert soms wel of soms niet of de wasmachine centrifugeert niet meer, schakel dan deskundige hulp in.

Uw wasmachine centrifugeert niet?

De wasmachine centrifugeert niet? Voor ervaren monteurs is dit probleem in de meeste gevallen zeer snel op te lossen. Soms is het al voldoende wanneer er een klein onderdeel wordt vervangen. Uw Siemens wasmachine centrifugeert niet? De Bosch wasmachine centrifugeert niet? Uw Samsung wasmachine centrifugeert niet? Neem nu contact op met de deskundige reparateur en voordat u het weet werkt uw machine weer naar behoren. Uw wasmachine centrifugeert niet goed? Blijf hiermee niet tobben, maar bel de monteur. Ook in het geval van de wasmachine centrifugeert soms wel soms niet, staan wij graag voor u klaar.

Facebook Beoordeling
5.0

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% gecertificeerd

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Erkende witgoed monteur bij u in de buurt

Bekijk hieronder in welke regio's wij werkzaam zijn. 7 dagen per week bereikbaar!

Erkende witgoed monteur bij u in de buurt

Bekijk hieronder in welke regio's wij werkzaam zijn. 7 dagen per week bereikbaar!

Flevoland

Almere
Lelystad

Noord-Brabant

Tilburg

Gelderland

Arnhem
Nijmegen
Culemborg

Komt u er niet uit? Bel direct een monteur van Fixmywitgoed!

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem. Wij zijn werkzaam in veel meer regio's. Bel ons direct.

Share This