085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Tarieven

Vaste prijs witgoed reparaties

Om ervoor te zorgen dat onze klanten bij Fixmywitgoed de best mogelijke deal krijgen voor het repareren van een wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast, brengen wij een vaste prijs in rekening voor onze diensten. Vaste tarieven zorgen ervoor dat u geen verborgen kosten krijgt aan het einde van een klus.

Alle merken en modellen gedekt

Zodra u contact opneemt met onze klantenservice, zal een van onze gekwalificeerde reparateurs het probleem met uw machine diagnosticeren. Zij zullen de arbeid uitvoeren en, indien een reserveonderdeel nodig is, zullen zij u een afzonderlijke offerte verstrekken voor alle componenten die nodig zijn om de reparatie te voltooien.

Betrouwbare reparatie specialisten

Een reparatie kost bij ons €69,- Hierin zitten de eerste 15 minuten arbeidsloon, de diagnosekosten en de reparatiekosten. Wij rekenen geen parkeer en voorrijkosten! Deze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. indien de afspraak langer dan 15 minuten duurt betaalt u slechts €24,50,- per extra 15 minuten. In de meeste gevallen is de monteur binnen 15 minuten al klaar.

Zakelijke klanten betalen €92,50 voor een storingsdiagnose.

Tarieven witgoed reparatie

100% eerlijke storing diagnose(s)
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Transparante werkwijze

Neem vandaag nog contact op

U kunt bij ons pinnen en contant betalen. Voor bedrijven en ondernemingen hebben we de optie om via een factuur te betalen. Heeft u vragen? Onze vriendelijke adviseurs geven u graag advies.

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% Professioneel

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button