085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Siemens service

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in Siemens apparaten. Ook bieden wij service en onderhoud aan, aan alle Siemens apparaten. U wordt bij ons snel geholpen omdat wij geen lange wachttijden hebben. Daarnaast zijn wij vele malen goedkoper dan Siemens zelf. Wij hebben de meeste Siemens onderdelen standaard in onze werk-bus liggen. Wij kunnen eventuele reparaties of storingen aan uw Siemens apparaat verhelpen. Bij ons betaalt u een standaard prijs en verrekenen wij geen voorrijkosten.

U kunt uw afspraak telefonisch of via ons website inplannen waarbij u zelf bepaalt wanneer een Siemens reparateur bij u op afspraak komt!

Siemens wasmachine reparatie service

Wij repareren Siemens wasmachines en voeren service/onderhoud uit. Bij ons kunt u terecht voor al uw Siemens wasmachine reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een onderdeel van uw Siemens wasmachine of dat uw wasmachine het water niet meer goed afpompt, bij ons kunt u voor ieder probleem terecht! Bij ons kunt ervan op aan dat de reparatie of service snel en vakkundig uitgevoerd wordt. Wij informeren u tevens ook over het onderhoud van uw Siemens apparaat en geven u daarbij tips hoe u het beste uw Siemens apparaat kunt onderhouden. Wij brengen u daarnaast ook vooraf op de hoogte van de mogelijke kosten en u krijgt standaard garantie op een vervangende Siemens onderdeel.

Bij ons kunt u terecht voor alle Siemens wasmachines en wij hebben ervaring met elk type of model van een Siemens wasmachine.

Siemens WMN
Siemens WM
Siemens WMH
Siemens WU
Siemens IQ
Siemens WK

En nog vele andere modellen van Siemens!

Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak voor uw Siemens apparaat!

Siemens wasmachine reparatie service

Siemens vaatwasser reparatie service

Wij bieden service en reparaties aan Siemens vaatwassers. Bij ons kunt u terecht voor elk type Siemens vaatwasser, onze monteurs hebben kennis en kunde met elk type of model van een Siemens vaatwasser. Is uw Siemens vaatwasser stuk gegaan? Neem dan contact op met ons. Er is altijd een ervaren monteur bij u in de buurt.

Witgoed service Siemens

Wij kunnen met trots zeggen dat dankzij jarenlange ervaring wij elk type storing of probleem van een Siemens apparaat kunnen repareren tegen lage kosten. Wij repareren uw Siemens wasmachine, Siemens vaatwasser of Siemens droger snel en vakkundig. Onze Siemens witgoed monteur helpt u graag verder! Neem vandaag nog contact op als u hulp nodig bij een van uw Siemens apparaten!

Siemens service monteur nodig?

Met meer dan 15 jaar ervaring als Siemens reparateur weten wij altijd wel raad.

Laat u helpen door een echte Siemens reparateur. Wij zijn actief in de volgende regio’s :

Staat uw regio er niet bij of twijfelt u of wij in uw regio komen? Bel ons dan gerust en wij helpen u graag verder!

Hulp nodig van een professionele witgoed monteur?
Wij zijn u met een witgoed reparatie graag van dienst.

Fixmywitgoed staat u graag van dienst in de onderstaande regio’s en omgeving.

Noord-Holland Utrecht
Amstelveen Amersfoort
Amsterdam Utrecht
Haarlem Nieuwegein
Hilversum Maarssen
Hoofddorp Houten
Zaandam Zeist
Laren Breukelen
Huizen Woerden
Zuid-Holland Eemnes
Delft Soest
Den Haag Flevoland
Dordrecht Almere
Rotterdam Lelystad
Zoetermeer Noord-Brabant
Gouda Tilburg
Bodegraven Gelderland
Wassenaar Arnhem
Noordwijk Nijmegen
Leiden Culemborg
Siemens service

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Call Now Button