085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Over ons

Fixmywitgoed heeft betrouwbare en vakkundige monteurs in dienst

Witgoed apparaten zijn cruciaal om het huishouden goed te laten verlopen. Het is daarom erg vervelend en frustrerend als het blijkt dat een van de witgoedapparaten niet meer naar behoren werkt. Vaak gaat men dan gelijk op zoek naar een witgoedmonteur. Maar tegenwoordig zijn het er zoveel dat u niet weet wie u om hulp moet vragen. Het is altijd belangrijk om snel een betrouwbare en vakkundige monteur te vinden die u snel kan komen helpen.

100% eerlijke storing diagnose(s)
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Transparante werkwijze

Fixmywitgoed heeft betrouwbare en vakkundige monteurs in dienst, die al jarenlange ervaring hebben met ieder soort witgoed apparaat en reparatie. Onze monteurs kunnen bijna iedere storing of reparatie uitvoeren. Naast onze eigen vaste monteurs werken wij ook samen met externe monteurs. Ook zij werken al jarenlang voor ons en kunnen wij hierdoor garanderen dat ook zij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan.

De monteurs van Fixmywitgoed werken al jaren in verschillende delen van het land. Alle monteurs beschikken over kennis en kunde van ieder merk, van grote merken zoals Miele en Samsung, als de minder bekende merken zoals Haier en Beko. Voor de monteur maakt het niet uit welk merk witgoed apparaat u heeft, zij kunnen bijna iedere reparatie uitvoeren. Al onze monteurs worden periodiek bijgeschoold, om zo bij te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkeling rondom witgoed.

Over ons | Fixmywitgoed [Wij werken landelijk]

Witgoed reparatie monteurs door heel Nederland

Fixmywitgoed biedt lage prijzen voor witgoed reparaties, die ook gelden voor als er een externe monteurs bij u langs komt. Wij werken allemaal met vaste tarieven. De monteurs zullen u van te voren netjes uitleggen wat de procedure precies inhoudt en wat de prijzen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Al onze monteurs, vast of extern, zijn professioneel en betrouwbaar. Wij kunnen daarnaast vaak dezelfde dag of volgende dag uw witgoed apparaat repareren!

Onze monteurs kunnen bijna iedere storing of reparatie uitvoeren. Het is echter soms niet rendabel om een storing of reparatie uit te voeren, u kunt dan namelijk voor hetzelfde bedrag een nieuwe witgoed apparaat kopen. De monteurs zullen u hierin altijd eerlijk adviseren. Indien het blijkt dat de reparatie niet rendabel is, dan kunt u de rest van de reparatie kosteloos afzien. U betaalt dan alleen het starttarief.

Hulp nodig van een professionele witgoed monteur?
Wij zijn u met een witgoed reparatie graag van dienst.

Fixmywitgoed staat u graag van dienst in de onderstaande regio’s en omgeving.

Noord-Holland Utrecht
Amstelveen Amersfoort
Amsterdam Utrecht
Haarlem Nieuwegein
Hilversum Maarssen
Hoofddorp Houten
Zaandam Zeist
Laren Breukelen
Huizen Woerden
Zuid-Holland Eemnes
Delft Soest
Den Haag Flevoland
Dordrecht Almere
Rotterdam Lelystad
Zoetermeer Noord-Brabant
Gouda Tilburg
Bodegraven Gelderland
Wassenaar Arnhem
Noordwijk Nijmegen
Leiden Culemborg

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Witgoed reparatie
Call Now Button