Koelkast reparatie

24/7 Reparateur Beschikbaar

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Koelkast reparatie

24/7 Reparateur Beschikbaar

Stel uw vragen en bel direct een van onze medewerkers.

Koelkast reparatie: snel, vakkundig en goedkoop

Als uw koelkast het begeeft, heeft u een groot probleem. Zeker in de zomer is het van belang dat u uw producten goed gekoeld kunt bewaren. Voordat u naar de winkel gaat om een nieuwe koelkast te bestellen, is het zeker zo’n goed idee om een monteur te vragen. Een reparatie is soms maar weinig werk en hoeft helemaal niet veel te kosten. Uw koelkast kan dan weer vele jaren mee.

Hoe werkt koelkast reparatie?

Op het moment dat u merkt dat er iets met uw koelkast aan de hand is, meldt u de storing bij ons. Dit kunt u zowel telefonisch als online doen. Wij vinden het erg belangrijk dat u de aard van de klacht goed en duidelijk uitlegt. Zo kunnen onze monteurs een goede inschatting maken van de koelkast reparatie die ze uit moeten voeren. Vervolgens maakt de monteur met u een afspraak wanneer hij bij u langs kan komen voor de koelkast reparatie.

Zodra de monteur bij u op de stoep staat, verlopen de zaken als volgt:

 • Onze monteur onderzoekt uw koelkast en stelt vast wat er aan de hand is.
 • De monteur vertelt u wat een eventuele reparatie bij benadering gaat kosten.
 • U kunt nu zelf beslissen of u de reparatie uit laat voeren of niet.
 • Als u besluit de reparatie uit te laten voeren, gaat de monteur direct aan de slag met de reparatie.
 • Als u besluit de reparatie niet uit te laten voeren, betaalt u alleen de onderzoekskosten en gaat de monteur weer weg.
Koelkast reparatie

Veel voorkomende klachten bij koelkasten

De ene koelkast is de andere niet, maar toch is er een aantal veel voorkomende klachten.

We zetten ze hier even voor u op een rijtje:

 • De koelkast wordt niet meer koud.
 • Er ligt vaak water onderin de koelkast.
 • De koelkast blijft maar aanslaan.
 • De compressor draait niet.
 • De deurrubbers zijn aangetast.
 • Er vormt zich veel condens in de koelkast.

Herkent u een of meer van deze problemen? Of heeft u een ander probleem met uw koelkast? Dan wordt het tijd dat u een afspraak met ons maakt voor een koelkast reparatie. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs.

Facebook Beoordeling
5.0

100% gecertificeerd

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

24/7 Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk

Snelle service

Onze wasmachine maakte rare geluiden. Wij hebben deze wasmachine pas gekocht. Er was iets gebeurt met de trommel. Volgende dag kwam meteen een monteur langs. ER Mamedov

Eerlijk tarief

Mijn wasmachine was stuk net op het moment dat ik em het hardst nodig had, gelukkig kwam de monteur de zelfde dag langs en was het direct gerepareerd! Ram Ster

Goede service

Goede service. Kon ons snel helpen en wij weer snel een schone was gedraaid! Ferhat Yasar

Witgoed reparatie nodig? Bel direct

Reparatie van alle soorten witgoed. Bel direct of meld uw reparatie aan.

Als koelkast reparatie geen zin meer heeft

In principe kan iedere koelkast gerepareerd worden, maar het ligt er maar net aan wat je ervoor over hebt. Als de koelkast al behoorlijk op leeftijd is, heeft het soms weinig zin meer om een (dure) koelkast reparatie uit te laten voeren. Je kunt het geld van een koelkast reparatie dan beter stoppen in de aanschaf van een nieuwe. Hoe beter u het defect aan uw koelkast omschrijft, hoe beter onze monteur in kan schatten of reparatie nog zin heeft. Als hij constateert dat reparatie weinig zin heeft, zal hij dit aan u meedelen en de reparatie niet uitvoeren.

Zelf uw koelkast repareren?

Ook al beschikt u over een groot technisch inzicht dan wil dat nog niet zeggen dat u ook verstand heeft van koelkasten. U kunt een koelkast reparatie dan ook beter overlaten aan de vakman. Deze heeft voldoende kennis en ervaring om een koelkast reparatie goed uit te voeren. Mocht u echter toch willen proberen zelf de koelkast reparatie uit te voeren dan zijn wij altijd bereid u te helpen. Als u een van onze monteurs belt dan kunt u met hem overleggen wat het beste te doen en kan hij u helpen de reparatie uit te voeren. Komt u er toch niet uit? Dan zijn we altijd bereid alsnog langs te komen en de koelkast reparatie uit te voeren.

Stel uw vragen en
meld uw reparatie aan.

Onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord.

Koelkast reparatie: snel, vakkundig en goedkoop