085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

Asko service

Wij zijn gespecialiseerd in alle Asko apparaten, wasmachine, drogers en vaatwassers. Als Asko service en specialist lossen we elk probleem op. Wij bieden onderhoud service en reparaties aan alle Asko apparaten aan. U heeft bij ons geen lange wachttijden en wordt direct geholpen. Wij zijn daarnaast ook een stuk goedkoper dan Asko zelf. Onze monteurs hebben altijd Asko onderdelen op voorraad in hun werk-bus. Alle eventuele storingen en reparaties kunnen daardoor per direct verholpen worden. Bij ons betaalt u een standaard prijs en verrekenen wij geen voorrijkosten.

Een afspraak inplannen? Dat kan telefonisch of via ons website, u bepaalt zelf wanneer een Asko reparateur bij u op afspraak komt.

Asko wasmachine reparatie service

Wij voeren naast het repareren van Asko wasmachine ook onderhoudsservices uit. Bij ons kunt u terecht voor al uw Asko wasmachines, onze monteurs kennen namelijk ieder type Asko wasmachines en kunnen daarom altijd het probleem verhelpen. U kunt bij ons onder andere terecht als uw wasmachine bijvoorbeeld het water niet meer afpompt of als er een manchet vervangen moet worden. U kunt bij ons ervan op aan dat de reparatie en service snel en deskundig uitgevoerd worden. Wij informeren u tevens ook over het onderhoud van uw Asko apparaat en geven u daarbij advies en tips hoe u het beste uw Asko apparaat kunt onderhouden. Wij brengen u daarnaast ook vooraf op de hoogte van de mogelijke kosten en u krijgt standaard garantie op een vervangende Asko onderdeel.

Bij ons kunt u terecht voor ieder type wasmachines. Wij hebben namelijk ervaring met elke type of model van een Asko wasmachine.

Asko WAE
Asko WAK
Asko WMAQ
Asko WMBF
Asko WMFUG

En nog veel meer andere modellen van Asko!

Werkt uw Asko wasmachine niet meer naar behoren? Heeft u nu hulp nodig? Bel ons dan direct voor het maken van een afspraak!

Asko wasmachine reparatie service

Asko vaatwasser reparatie service

Voor al uw Asko vaatwasser bieden wij onderhoud service en reparaties aan. U kunt bij ons terecht voor alle Asko vaatwassers. Wij bieden onderhoudsservices en reparaties aan. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en kunde om uw Asko vaatwasser snel en vakkundig te repareren. Is uw Asko vaatwasser stuk gegaan of werkt deze niet meer naar behoren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Een van onze monteurs komt u dan graag helpen.

Witgoed service Asko

Door de jaren heen hebben wij kennis ervaring opgebouwd voor ieder type storing of probleem van een Asko apparaat. Hierdoor kunnen wij ieder probleem met snel en vakkundig voor u oplossen! Tegen lage kosten repareren wij uw Asko apparaat zodat het weer naar behoren werkt. Uw Asko wasmachine, droger of vaatwasser is bij ons in goede professionele handen.

Onze Asko witgoed monteur helpt u graag verder! Neem vandaag nog contact op als u hulp nodig bij een van uw Asko apparaten!

Asko service monteur nodig?

Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd en kunnen met trots zeggen dat wij ieder type storing en reparatie verhelpen. Heeft u een probleem of storing aan een van uw Asko apparaten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Twijfelt u of wij in uw regio actief zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Hulp nodig van een professionele witgoed monteur?
Wij zijn u met een witgoed reparatie graag van dienst.

Fixmywitgoed staat u graag van dienst in de onderstaande regio’s en omgeving.

Noord-Holland Utrecht
Amstelveen Amersfoort
Amsterdam Utrecht
Haarlem Nieuwegein
Hilversum Maarssen
Hoofddorp Houten
Zaandam Zeist
Laren Breukelen
Huizen Woerden
Zuid-Holland Eemnes
Delft Soest
Den Haag Flevoland
Dordrecht Almere
Rotterdam Lelystad
Zoetermeer Noord-Brabant
Gouda Tilburg
Bodegraven Gelderland
Wassenaar Arnhem
Noordwijk Nijmegen
Leiden Culemborg
Asko service

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

Call Now Button