085-1303912

Bel ons direct

}
Openingstijden

Ma – Zo, 08:00 – 21:00

5 tips voor een betere vaatwasser

De vaatwasser is een handige tijdsbesparing

Er zijn een aantal mensen die het geluk hebben een handige helper te hebben om hen te helpen bij de vaat die moet worden afgewassen. De vaatwasser is inderdaad een handige tijdsbesparing en hoewel het als een luxe item kan worden beschouwd, hebben de meeste mensen er een in huis! Behalve dat het een handige helper is voor de vaat, gebruiken veel van de nieuwere afwasmachines minder water per cyclus (zelfs minder dan het afwassen met de hand), waardoor het de betere keuze is bij het overwegen van water- en energiebehoud.

Dus als u een vaatwasser heeft (of van plan bent er een te kopen).

Hoe kunt u ervoor zorgen dat hij gedurende zijn hele leven op het optimale niveau blijft presteren?

5 tips voor een betere vaatwasser

Hier zijn onze 5 vaatwasser tips:

1. Schraap of snijd voedselbrokken weg die lichtjes op de plaat kunnen kleven. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil of resten achterblijven op de vaat, vooral als u uw vaatwasser één of twee keer per dag gebruikt.

2. Te veel afwasmiddel zeep kan vervelende resten achterlaten en kan zelfs uw glaswerk etsen.

3. Overbelast de vaatwasser niet, omdat hierdoor wordt voorkomen dat water uit de sproeiarmen alle vaat bereikt. Plaats uw vaat bovendien efficiënt in de vaatwasser, zodat het water gemakkelijk alle bestek of borden kan bereiken.

4. Was de veel grotere items zoals bakplaten en grote potten en anderen met de hand, want deze grote dingen zullen voorkomen dat water alle vaat bereikt en schoonmaakt.

5. Reinig de binnenkant van uw vaatwasser. Dit is uiterst belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de vaatwasser schoon is van zeepresten en ander vuil dat het reinigingsvermogen kan beïnvloeden.

Toch een vaatwasser reparateur nodig?

Het optimaliseren van de werking van een vaatwasser kan de reinigingscyclus aanzienlijk verbeteren en zal uw vaat sprankelend en zelfs schoner maken dan toen u ze voor het eerst kocht!

Werkt uw vaatwasser toch niet naar behoren en wordt uw vaat toch nog niet schoon met bovenstaande tips? Bel vandaag nog met Fixmywitgoed en een van onze erkende monteurs staat u graag te woord om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Facebook Beoordeling
5.0

Teruggebeld worden?

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

085-1303912

100% gecertificeerd

De beste reparateurs

Geen voorrijkosten

All inclusive tarieven

Spoed service

Binnen een werkdag

Altijd in de buurt

Wij werken landelijk
Call Now Button
Share This